Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Határon túli terhességmegszakí...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Határon túli terhességmegszakításról véleményeket várok, pl. szlovákia (mediklinik)?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Az alábbiakban szeretném a segítségeteket kérni. Úgy tudom szlovákiában nincsen adminisztratív akadálya az abortusznak, nincs bizottság, nincs 3 nap gondolkodási idő. Nincs előzetes lamináriás tágítás. Bemész reggel 8-ra, megcsinálják a laborokat, uh-t, konzultálsz aneszteziológussal, és, ha minen ok, műtét, és délután 3-kor mehetsz is haza. Van-e valakinek tapasztalata erről vagy hasonló klinikáról? Köszönöm a tapasztalatokat.

2011. szept. 8. 14:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
22%
Na mivan, becsúszott a kuksika, de gumira már nem tetszett gondolni? Ráadásul azt se szeretnénk, hogy anyucika megtudja?
2011. szept. 8. 14:25
 2/16 anonim ***** válasza:
15%
Mindenki tudja, hogy semmi gond nincs az abortusszal. Én csak azt várom, hogy legyen egy ország, ahol legalizálják a születés utáni abortuszt!
2011. szept. 8. 14:27
 3/16 Réti bubuzér ***** válasza:
16%
Ha már elég nagy vagy a ki-be játékhoz, akkor vállald is felelősséget, ne egy ártatlan kis életen állj bosszút a saját hülyeséged miatt!
2011. szept. 8. 14:29
 4/16 anonim ***** válasza:
16%
Nagyon helyesen szólt az első három válaszoló! Csatlakozom hozzájuk!
2011. szept. 8. 14:36
 5/16 anonim ***** válasza:
97%

Nagy szerencse, hogy mindenki tökéletes és feddhetetlen életű. Valamint keresztényi kötelességének érzi elítélni az abortuszt és nem ítélkezni mások felett.

Szlovákiában valóban nincs védőnő és három nap gondolkodási idő. Ettől azért még jól gondold át.

A MEDICLINIC en a legtöbben beszélnek magyarul, aki nem, az is ért, csak nehezen beszél. Kedvesek, nem nehezítik a helyzetedet, reggel bemész és, ha semmilyen komplikáció nem lép fel délután el lehet jönni.

2011. szept. 9. 00:07
 6/16 anonim ***** válasza:
89%

Nem értem h az előző kommentálók miért irtak ilyeneket(tisztelet a kivételnek)

DE

1:nem tudhatjártok hogy hogyan esett teherben, lehet injekció mellett, óvszer mellet, gyógyszer mellett. Nem kell rögtön lehordani és osztani az észt!!

2: "anyuci meg ne tudja"...a korát sem tudod:D mivan ha nem azért irta ki a kérdést mert épp 16 éves, hanem mert pl most tudta meg h terhes és 2 nap mulva már nem vetethetné el?

3: kik vagyok ti hogy másokkal szemben ítélkezzetek?föleg ha nem is ismeritek??

4: Ez nem egy kérés volt hogy oktassátok ki, hanem ha jól értelmeztem egy kérdés amire nem igazán tudtatok válaszolni csak épp okoskodnátok.

U.i.: Szánalmasok az okoskodó, fontoskodó, másokat lenéző, degradáló viselkedésű emberek akik semmit se tudva fejtenek véleményt nem épp normális hangnemben.

Kérdezőnek: Igen, ez így működik kint!

2011. szept. 9. 15:50
 7/16 A kérdező kommentje:
36 évesen gyógyszer mellett estem teherbe. A nagyobbik baj az, hogy van egy alapbetegségem, amelyre fél éve kezelnek, és ebből a kezelésből még fél év hátra van. Elég "kemény" gyógyszereket és injekciókat kapok. Nem jókedvemből döntöttem a megszakítás mellett 36 éves fejjel, úgy, hogy ráadásul még nincs gyermekem, nem merem megtartani, mert lehet, hogy örökli az alapbetegséget, vagy a gyógyszerek károsodást okozhatnak, ezt a rizikót nem merem bevállalni. Az utolsó két hozzászólónak köszönöm, hogy írtatok. Az előzőek, meg önmagukat minősítik a hszekkel. Üdv
2011. szept. 9. 17:55
 8/16 anonim ***** válasza:
95%

De ez is milyen már,h meg kell magyaráznod itt, hogy mi van, hogy ne harapják le a fejedet. Semmi közünk hozzá. Kiírtál egy kérdést, nem véleményt kértél, választ. az oldal sem gyakoriértékítéletek.hu néven fut, akinek van tapasztalata, vagy tud segíteni írjon, aki nem az meg keressen más hobbit.

Neked nagyon sok erőt és kitartást kívánok az elkövetkezendőkhöz, sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, de ha szeretnél majd, akkor a jövőben biztos lesz még babád. Mihamarabbi felépülést Neked és sok erőt!

(utolsó előtti voltam)

2011. szept. 10. 17:18
 9/16 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti köszönöm. Pénteken lesz a beavatkozás. Nem kicsit félek... Azt hiszem neked írtam privit, de nem jött válasz.

Üdv

2011. szept. 12. 09:05
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Már válaszoltam, bocsi a késedelemért.
2011. szept. 12. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!