Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy terhes lettem?
Figyelt kérdés
Rendszeresen szedem a fogamzásgátló tablettát már több mint egy éve antibiotikumot és más gyógyszert ami befolyásolja a hatását nem szedtem az utóbbi időbe viszont ma regge meg ittam 2 pohár vizet és kb 5 perc múlva sikerült kihánynom .Anya egyből elkezdte ,hogy reméli nem vagyok terhes..tényleg fenn állhat a veszélye?mert eddig semmi probléma nem volt2010. dec. 28. 12:07
1/9 anonim 

válasza:

Hacsak nem a fogamzásgátlót hánytad ki, akkor elenyészően kicsi az esélye. Inkább valami más baj lesz, menj orvoshoz.
2/9 anonim 

válasza:

hát a hányás miatt nem kell mindjárt erre gondolni :) millió dologtól hányhatsz, tablettát szedsz, kicsi az esélye :)
3/9 anonim 

válasza:

Ha rendesen szeded a fogamzásgátlót, akkor kevesebb a valószínűsége, viszont jobb megelőzni a bajt. Ezért, ha már anyuddal úgyis szóba került a terhesség, akkor vegyetek tesztet...vagy ő nem aggódik ennyire? csak azt mondta, hogy nehogy terhes legyél lányom és ment tovább vagy mi?
4/9 A kérdező kommentje:
a fogamzásgátlót mindig este 18-kor veszembe hányni meg most délelőtt 11-kor sikerült
2010. dec. 28. 12:11
5/9 anonim 

válasza:

Sztem ne aggódj, a tabletta bevétele utáni max. 10 órában számít a hányás.
6/9 anonim 

válasza:

akkor azt nem hányhattad ki.de azért volt már olyan, hogy gyógyszer mellett lett vki terhes...de ott voltak más befolyásoló tényezők is...
8/9 sasna 

válasza:

ha rendesen szedted, akkor nem lehet gond.. esetleg csinalj 1 tesztet.
9/9 anonim 

válasza:

Biztos nem vagy. Anyádnak meg mondd meg, ha ezt fogja csinálni, hogy ilyenekkel gyanúsítgat alaptalanul, akkor ne csodálkozzon, ha egy idő után nem sokat beszélgetsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!