Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ezt tesszük? (többi lent)
Figyelt kérdés
A kérdés az hogy ha óvszertel csináljuk és én orgazmus elött megszakítom a közösülést akkor az mennyire hatásos? Hány százalék? Normális válaszokat várok.2010. dec. 27. 14:17
1/13 anonim 

válasza:

Minek megszakítani ha van óvszer?
2/13 anonim 

válasza:

Nem értem,hogy óvszerrel miért kell megszakítani?
Szex helyett,inkább gyakorold a fogalmazást!
3/13 anonim 

válasza:

Ha óvszert használtok, akkor mi a fenének a megszakítás? Az óvszer arra van, hogy abba élvezz úgy, hogy nem húzod ki. Ennyi erővel szedjen a barátnőd fogamzásgátlót, rakjatok fel pesszáriumot, vegyetek pharmatex spermaölő kúpot, használjatok óvszert és még így is húzd ki orgazmus előtt...
100%, hogy nem lesz gyerek amúgy. Ha kiszakadna a gumi, de te kihúzod mielőtt elmennél akkor is nagyon csekély az esélye, hogy terhes lesz (1-2%).
4/13 anonim 

válasza:

Én eddig azt hittem, hogy az óvszer azért van, hogy ne kelljen abbahagyni. Bitosan én vagyok elmeradott. Öreg lennék ennyire?
5/13 komasa 

válasza:

Semmi nem 100% még a tiszta szesz is csak 98!:)
Ne aggódj a gumi nagyon jó módszer, ha meg is szakítod akkor kb 99,9999999999999999999999999999%.
6/13 anonim 

válasza:

azt se tudják mi,hogy de már csinálják...
grat a szülőknek!
7/13 anonim 

válasza:

Nem ismerunk, nyugodtan irj kort. nagyon kivancsi vagyok, hany evesen tetted fel ezt a kerdest. Ne szegyelld, mert nem ismer senki
8/13 sasna 

válasza:

nekem akkor vette ki, amikor " elkezdett " elélvezni, ugyanis utána mindjárt lankad, és amikor huzza ki, benned maradhat, lecsuszhat az óvszer, és ha kifolyik belőle a cucc, az nem jó..
9/13 sasna 

válasza:

nem kell gyakorolnia a fogalmazást, én értettem h mire gondolt, le is irtam..
10/13 Dilettáns döggomba 

válasza:

Miért kéne akkor kihúzni, amikor "elkezd" elélvezni. Nem lankad az olyan gyorsan, ha meg mégis, arra van az ember keze, hogy megfogja a gumit a f@rka tövén, és úgy húzza ki. A kérdésre válaszolva pedig: így majdnem nulla az esély, hogy terhes lesz, de szerintem felesleges ez a para.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!