Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenhol ugyanazt olvasom, az orvos mégis mást mondott. Akkor hogy is van ez? (fogamzásgátló)
Lindynette 20 fog.gátlót szedek, most kezdtem, ma vettem be a 7. szemet.
Mindenhol azt olvasom, hogy már az 1. szemtől kezdve hat, az orvosomtól megkérdeztem, és ő azt mondta, hogy az első hónapban még nem hat.
Akkor hogy is van?
Lehet sokan írják majd, hogy hallgassak az orvosra, mert az a biztos, de mégis érdekelne, mert eddig mindenhol ugyanúgy olvastam.
17L
Én a gyógyszergyárnak hiszek, az enyém is az 1. naptól hat, és a doki is ezt mondta. A használati utasításra mindig a legrosszabb verziót írják, hogy ne perelhesd be őket. (Pl. szinte biztosan nem kapsz májrákot, de ráírják...) Ha hatna biztosan az 1. szemtől, nem mernék ráírni. Képzeld el, hogy tömegesen esnének teherbe a nők, és perelnének. (1-2 esetre még rá lehet fogni, hogy a nő a hibás, mert rosszul szedte, de tömeges terhességet nem tudnának kimagyarázni.)
Az orvosok sem mindentudóak. Nekem a nőgyógyászom felírta a Dienille-t. Másodszorra a házidokival írattam fel, aki nőgyógyász szakvizsgával rendelkezik. Soha nem hallott a Dienille-ről. Ezt csak egy példa...
Ha hatna biztosan az 1. szemtől, nem mernék ráírni. = Ha NEM hatna biztosan az 1. szemtől, nem mernék ráírni.
Bocsi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!