Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pharmatex hüvelykúp!?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pharmatex hüvelykúp!?

Figyelt kérdés
Szerintetek a háziorvos meg tudja mondani, hogy mennyire hatásos a Pharmatex hüvelykúp, vagy inkább menjek nőgyógyászhoz?
2010. dec. 26. 19:31
1 2
 1/11 sasna ***** válasza:
ha nem gond a baba, akkor csak nyugodtan..
2010. dec. 26. 19:32
 2/11 anonim ***** válasza:
64%

Én is meg tudom neked mondani, hogy mennyire hatásos.

A fogamzásgátló módszerek hatékonyságát az úgynevezett pearl indexszel mérik.

Ez azt mutatja meg, hogy 100 nőből, aki az adott védekezési formát alkalmazza 1 év alatt hány lesz terhes.

Tehát tul.képp megmutatja, hogy hány % az esély arra, hogy 1 év alatt teherbe esel.

A spermicidek (amilyen a pharmatex) pearl indexe 5-20.

(egy orvostanhallgató)

2010. dec. 26. 19:53
 3/11 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Csak összehasonlításképpen:

védekezés nélkül egy év alatt 100-ból 85 nő esik teherbe.

Megszakítással 35.

Óvszerrel 3-4.

Tablettával 0,1-2.

2010. dec. 26. 19:55
 4/11 sasna ***** válasza:
kedves eü-s, te ezt bevállalnád? ha semmiféleképpen nem kellene gyerek? mert én nem..
2010. dec. 26. 19:59
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2010. dec. 26. 20:03
 6/11 sasna ***** válasza:
de engem komolyan érdekel, h miért akartok ezzel védekezni? mert ezt csak megszakitással ajánlatos használni, és terméketlen napokon..
2010. dec. 26. 20:07
 7/11 A kérdező kommentje:
Azért szerettünk volna, mert az óvszer nem olyan jó, bajos meg mittudomén, fog. gátlóra meg még nincs pénzünk, mert tanulók vagyunk. Azért tettem fel a kérdést, mert előtte informálódni szeretnék, hogy megéri-e ezt használni, ja és a megszakítás alapvető dolog lenne mellette! :)
2010. dec. 26. 20:13
 8/11 sasna ***** válasza:
pedig sokkal jobb lenne ebben az esetben az óvszer.. fogamzásgátlóra sehogyan se tudnátok összegyűjteni? esetleg beszélj anyukáddal.. mert ha nem sikerul megszakitani, akkor bajban vagytok.. és nem is hiszem, h a szex arról kell, h szóljon, h sikerül-e időben kivenni, vagy nem.. láttad te is, nem valami jó a pearl - indexe..
2010. dec. 26. 20:18
 9/11 anonim ***** válasza:

"kedves eü-s, te ezt bevállalnád? ha semmiféleképpen nem kellene gyerek? mert én nem.."

Egyetlen szóval sem mondtam ilyet. Ő kérdezte a hatékonyságát, én pedig leírtam. Gondoltam elég értelmes ahhoz, hogy tudja értelmezni a leírtakat.

Én semmiképpen nem védekeznék így. Ha vmi miatt ez lenne az egyetlen megoldás, akkor pedig csak megszakítással vagy pesszáriummal együtt használnám (és naptármódszerrel).

És a kérdezőnek is ezt javaslom:) De a kérdés nem az volt, hogy ajánlom-e, hanem hogy mennyire hatékony:)

2010. dec. 26. 20:18
 10/11 sasna ***** válasza:
ok, csak mert én se ajánlanám ezt.. és én se biznám magam sose a hüvelykúpokra..
2010. dec. 26. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!