Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak most így?
Gumi helyett más fogamzásgátlót szeretnénk alkalmazni, mert ki nem bírom állni, mert fájdalmat okoz. :S Hormontartalmú fogamzásgátlókat nem szedhetek, mert 4 közeli családtagom halt meg (2x és 3x évesen) elég súlyos mellrákban és így tilt az endokrinológus(több is), a nőgyógyász, de még a háziorvos is attól, hogy szedjek, mert nagy a hajlamom a mellrákra. :S
Pharmatextől nagyon sokan lesznek terhesek, így nem tartom megbízhatónak évekre csak azzal védekezni. Viszont találtam a pesszáriumot, ami megint csak kiábrándított.
"A pesszárium alkalmazása mellett az első évben 10-18%-os, a további években már csak 4-8%-osnak mérhető a teherbeesés aránya." Közel 20%, hogy terhes leszek?:S Ilyen adatok mellet nem tudom ki meri alkalmazni. Miért nincs egy normális fogamzásgátlási módszer? :"( Fel sem tudnák magamnak rakni a pesszáriumot normálisan, nem ér odáig az ujjam. :S

Azért nem a nőgyógyászomnak, mert augusztusban kértem időpontot és okt. 25.ére kaptam. Ha most kérnék akkor mehetnék leghahamarabb is csak februárban. :S
A megszakításos módszer szánalmas, nem akarom, hogy ha érzi, akkor egyből kapja ki és verje valahova oda. :S Normális aktust szeretnénk mind a ketten, ahol belém élvezhet. (nem máshova) Pcos-m van, most decemberben jött meg másfél év után először, szóval a naptár módszer nálam lehetetlen dolog. Kevés az esélye, hogy terhes lennék így is, de nem akarom kísérteni a sorsot.
Köszönöm a válaszokat azért. :)

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!