Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 12 napja szedem a Belarát, és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 napja szedem a Belarát, és ma feküdtem le barátommal, akkor terhes lehetek?

Figyelt kérdés
ehhez hozzátartozik,h a mensem 5.napján kezdtem el szedni a tabit,ahogy kell és mindennap este 7kor(+-10 perc)szedtem be.Lécci írjatok
2008. jan. 18. 16:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha a menzeszed első napájtól szeded a gyógyszert megfelelően, akkor már az első hét után védett vagy, de ha csak az ötödiken, akkor az első hónapban kiegészítő védekezést ajánlott alkalmazni. Ez rajta van a tájékoztatón. (Én is Belarát szedek.)Tehát Ez esetben fenn áll a veszély, hogy megtörtént a baj, de korán sem biztos. Mindenesetre, ha 7 napos szünetben nem jön meg megfelelően a menzeszed, akkor érdemes tesztet csinálni, orvoshoz menni. De ha nem jön meg, semmiképpen ne folytasd a tabletta szedését!
2008. jan. 18. 18:12
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Igen, megvan az esély, hogy terhes lettél! Akkor védett volna már az első hónapban is, ha a mensid első napjától szeded! Várd meg, hogy megjön-e a gyógyszermentes napokon, ha nem, menj dokihoz!

De mellesleg jó lenne, ha használat előtt mindenki elolvasná a tájékoztatót!

2008. jan. 19. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!