Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha abbahagynám a fogamzásgátló tablettát, mennyi idő múlva ürülne ki a szervezetem?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom már mit tenni. Hónapok óta tartó fertőzésem van, és nics más választásom a gyógyszerre gyanakszom vagyis ez is egy lehetőség. Ha abba hagynám mennyi idő múlva vehetnék észre javulást, ha tényleg a tabletta a hibás?2010. dec. 15. 22:27
11/12 anonim válasza:
Lehet még egy csomó dologtól, ha nem fertőzés! Szövettant néztek? Méhszájseb?
12/12 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy akárhányszor megyek mindig talál vmi kis baktériumot vagy gombát és ad rá gyógyszert. A tenyésztés meg negatív lett, és ezt nem értem hogy hogy lehet. Akkor épp nem volt bajom, de rá két nappal már igen? Szóval mindig talál vmit amire kapok is kúpot, és mindig visszajön vagy el sem múlik.
2010. dec. 20. 08:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!