Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha abbahagynám a fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha abbahagynám a fogamzásgátló tablettát, mennyi idő múlva ürülne ki a szervezetem?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom már mit tenni. Hónapok óta tartó fertőzésem van, és nics más választásom a gyógyszerre gyanakszom vagyis ez is egy lehetőség. Ha abba hagynám mennyi idő múlva vehetnék észre javulást, ha tényleg a tabletta a hibás?
2010. dec. 15. 22:27
1 2
 1/12 Anchyka válasza:
0%
Azt mondja a fáma, hogy a tabletta 3 hónap múlva ürül ki teljesen a szervezetből.
2010. dec. 15. 23:11
 2/12 anonim válasza:
0%
Igen en is 3 honaprol tudok mert utanna lehet gyereked is akar.
2010. dec. 15. 23:13
 3/12 anonim ***** válasza:
Beszéld meg az orvossal. Másik fajta tabletta... ugye gyereket még nem akarsz?
2010. dec. 16. 04:47
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem nem akarok gyereket, és nagyon abbahagyni sem szeretném,mert nekem ez megkönnyítette az életem mint szerintem sok más nőnek is, hogy tudja mikor várhat vérésre és sokkal kevesebb a mennyiség. De már nincs más választásom, megkérdezhetem esetleg hogy más tablettát felír-e vagy tényleg tartsak szünetet. Pedig nagyon nem szeretném.
2010. dec. 16. 09:07
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Azonnal ürül. Tehát ha nem kezded el a 7 napos szünet után, akkor már a 7 naposban sem véd.

A 3 hónap a teherbeesésre vonatkozik az abbahagyás után és ezt is azért szokták javasolni az orvosok, hogy visszaálljon a mensi és így könnyebben ki lehet számolni a szülés várható időpontját.

A fertőzésedre mit mond a nőgyógyász, lehet a tabletta miatt?

2010. dec. 16. 09:17
 6/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nem mondd semmi, ez még szóba sem került, az interneten olvastam utána, hogy sokaknak ez okozta a problémát, hétfőn megyek és majd rákérdezek. Hihetetlenek ezek az orvosok, csak felírnak vmit aztán csá. Semmi érdekük nincs, és kb le.ják, hogy 4 hónapja oda járok heti kétheti rendszerességgel hogy bajom van. Így kb magamnak kell kitalálni mi a bajom.
2010. dec. 16. 09:32
 7/12 anonim ***** válasza:

És az orvosváltás még nem jutott eszedbe?

Én biztos nem járnék hónapokig olyanhoz, aki egyrészt nem foglalkozik velem, másrészt meg nem bír kikezelni. A fog.gátló az utolsó dolog legyen, amivel variálsz.

1. Csináltak-e tenyésztést, vagyis tudják-e pontosan, mi ez, vagy csak vaktában lövöldöznek gyógyszerekkel?

2. Kezelték-e a párodat? Ha nincs tünete, akkor is visszafertőz.

3. Használsz-e intim lemosót, törlőkendőt, tisztasági betétet (főleg illatosat), ha igen, akkor azonnal dobd ki. Használj babaszappant és inkább használj el napi 2 bugyit (ki lehet mosni).

4. Ne ülj rá idegen wc-re, és a párod se üljön rá, mert lehet, hogy ő nem lesz beteg, de hazahurcolja, és a saját wc-den fertőzöd vissza magad. Ha vendég jön, utána Domestos azonnal.

5. Candidát, vércukorszintet néztek-e?

6. Ha mindezeken túlvagy, és még mindig gond van, akkor próbálkozhatsz a tablettával. A tabletta azonnal kiürül, vagyis azonnal lehetsz terhes. Baba szempontjából szoktak 3 hónap várakozási időt javasolni, hogy ne károsítsa a babát, mert terhes az simán lehetsz.

De csak attól, hogy elhagyod a tablettát, még nem gyógyulsz meg, ugyanúgy ki kell kezelni a fertőzést (kenetvétel, gyógyszer) és helyreállítani a hüvelyflóra egyensúlyát. És akkor leszel gyógyult.

2010. dec. 16. 18:53
 8/12 A kérdező kommentje:

Ahova járok ott 4 orvos váltja egymást, és voltam ezen kívül még egy magándokinális, vagyis 5 doki látott már.

Volt tenyésztés is negatív lett mindenre, de 2 nappal utána vissza kellett mennem, mert égett és folyt megint.

Azóta csak adják a kúpokat mert hát a tenyésztés negatív volt..

Kezelték páromat is habár felesleges mert 4 hónapja nem voltunk együtt, mivel nekem fáj.

Használtam intim lemosót, de 2 napja abbahagytam, mert olvastam hogy talán több kárt okoz mint hasznot. lactacyd feminát használtam, most már csak sima szappanos vizet.

Nem ülünk rá wc-re sehol máshol csak ittho. Ő otthon dolgozik én meg szaladgálok így haza tudok jönni és haza is szoktam.

Candidát néztek negatív vércukorszintet nen.

Tudom hogy ha abbahagyom a gyógyszert attól nem gyógyulok meg de kikezelés után talán nem jönne vissza. Bár a gyógyszer lenne a legutosó (és kb .már ott vagyok) amit le szeretnék tenni, mert sok pozitív dolog van a gyógyszerszedésbe, de hátha az intim mosó volt a ludas és így már ha kikezelnek nem kapom vissza.

2010. dec. 17. 11:29
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha negatív a tenyésztés, akkor inkább allergiára kellene gyanakodnod. Válts mosószert, ne használj öblítőt. Csak pamut fehérneműt hordj. Ne használj illatos wc-papírt.

Ezek még lehetnek, több ötletem tényleg nincs.

2010. dec. 17. 14:33
 10/12 sasna ***** válasza:
rögtön kiürül.. ha nem igy lenne, akkor nem lenne gond abbol, ha nem szeded be a köv. napit..
2010. dec. 18. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!