Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha abbahagynám a fogamzásgátló tablettát, mennyi idő múlva ürülne ki a szervezetem?
Azonnal ürül. Tehát ha nem kezded el a 7 napos szünet után, akkor már a 7 naposban sem véd.
A 3 hónap a teherbeesésre vonatkozik az abbahagyás után és ezt is azért szokták javasolni az orvosok, hogy visszaálljon a mensi és így könnyebben ki lehet számolni a szülés várható időpontját.
A fertőzésedre mit mond a nőgyógyász, lehet a tabletta miatt?
És az orvosváltás még nem jutott eszedbe?
Én biztos nem járnék hónapokig olyanhoz, aki egyrészt nem foglalkozik velem, másrészt meg nem bír kikezelni. A fog.gátló az utolsó dolog legyen, amivel variálsz.
1. Csináltak-e tenyésztést, vagyis tudják-e pontosan, mi ez, vagy csak vaktában lövöldöznek gyógyszerekkel?
2. Kezelték-e a párodat? Ha nincs tünete, akkor is visszafertőz.
3. Használsz-e intim lemosót, törlőkendőt, tisztasági betétet (főleg illatosat), ha igen, akkor azonnal dobd ki. Használj babaszappant és inkább használj el napi 2 bugyit (ki lehet mosni).
4. Ne ülj rá idegen wc-re, és a párod se üljön rá, mert lehet, hogy ő nem lesz beteg, de hazahurcolja, és a saját wc-den fertőzöd vissza magad. Ha vendég jön, utána Domestos azonnal.
5. Candidát, vércukorszintet néztek-e?
6. Ha mindezeken túlvagy, és még mindig gond van, akkor próbálkozhatsz a tablettával. A tabletta azonnal kiürül, vagyis azonnal lehetsz terhes. Baba szempontjából szoktak 3 hónap várakozási időt javasolni, hogy ne károsítsa a babát, mert terhes az simán lehetsz.
De csak attól, hogy elhagyod a tablettát, még nem gyógyulsz meg, ugyanúgy ki kell kezelni a fertőzést (kenetvétel, gyógyszer) és helyreállítani a hüvelyflóra egyensúlyát. És akkor leszel gyógyult.
Ahova járok ott 4 orvos váltja egymást, és voltam ezen kívül még egy magándokinális, vagyis 5 doki látott már.
Volt tenyésztés is negatív lett mindenre, de 2 nappal utána vissza kellett mennem, mert égett és folyt megint.
Azóta csak adják a kúpokat mert hát a tenyésztés negatív volt..
Kezelték páromat is habár felesleges mert 4 hónapja nem voltunk együtt, mivel nekem fáj.
Használtam intim lemosót, de 2 napja abbahagytam, mert olvastam hogy talán több kárt okoz mint hasznot. lactacyd feminát használtam, most már csak sima szappanos vizet.
Nem ülünk rá wc-re sehol máshol csak ittho. Ő otthon dolgozik én meg szaladgálok így haza tudok jönni és haza is szoktam.
Candidát néztek negatív vércukorszintet nen.
Tudom hogy ha abbahagyom a gyógyszert attól nem gyógyulok meg de kikezelés után talán nem jönne vissza. Bár a gyógyszer lenne a legutosó (és kb .már ott vagyok) amit le szeretnék tenni, mert sok pozitív dolog van a gyógyszerszedésbe, de hátha az intim mosó volt a ludas és így már ha kikezelnek nem kapom vissza.
Ha negatív a tenyésztés, akkor inkább allergiára kellene gyanakodnod. Válts mosószert, ne használj öblítőt. Csak pamut fehérneműt hordj. Ne használj illatos wc-papírt.
Ezek még lehetnek, több ötletem tényleg nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!