Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kockázatos ez a sexben? Teherbe eshet tőle a párom?
A bnőm most adta nekem a szüzességét. De előtte napokban is próbálkoztunk.
Volt olyan, hogy ő volt alul, és gumi nélkül betettem neki, nem teljesen, épphogy a végét, nem élveztem bele meg semmi, de ugyebár lehet h volt előváladék ami tartalmazhat spermiumokat....
Ugyanezt eljátszottuk még úgy is, hogy ő volt felül, "belecsücsült", de szintén csak picit ment belé....
Meg persze volt, hogy a makkom hozzádörzsöltem a puncijához, és utána ujjaztam....
Tudom, hogy ezek kockázatosak, meg is fogadtuk, több ilyen nem lesz....lehet ebből még "probléma"???
"A bnőm most adta nekem a szüzességét"
Itt legalább rendesen védekeztetek?
A terhességi teszt már rég késő.. Ha az pozitív, akkor már gyerek van...
Hallottatok már esemény utáni tablettáról? 72 órán belül ha beveszi, nem lesz baba, kórházban adják.:)Legalább oda elmehetnétek, hogy később ne a védőnőhöz kelljen, hogy elég kövérke-e az a baba..
"csak betettem neki, pont azért hogy lássam mennyire tág"
Ilyenkor spriccel az előváladék. Nem lehet megállítani, csak gumival.
Mit mondasz majd a gyerekednek? 'Egy cseppből születtél, kicsim - az apád nem is élvezte'?
basszus
hogy itt mennyi vészmadár van...
az a pár, aki gyereket akar, az is csomót próbálkozik mire összejön...
rettentően kicsi ez esély arra, hogy annyi idő alatt teherbeesett a barátnőd, ameddig csak beraktad egy pillanatra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!