Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kockázatos ez a sexben? Teherbe eshet tőle a párom?
A bnőm most adta nekem a szüzességét. De előtte napokban is próbálkoztunk.
Volt olyan, hogy ő volt alul, és gumi nélkül betettem neki, nem teljesen, épphogy a végét, nem élveztem bele meg semmi, de ugyebár lehet h volt előváladék ami tartalmazhat spermiumokat....
Ugyanezt eljátszottuk még úgy is, hogy ő volt felül, "belecsücsült", de szintén csak picit ment belé....
Meg persze volt, hogy a makkom hozzádörzsöltem a puncijához, és utána ujjaztam....
Tudom, hogy ezek kockázatosak, meg is fogadtuk, több ilyen nem lesz....lehet ebből még "probléma"???
Lehet lepontozni (megint.) Lehet lehurrogni (megint.)
De annak az esélye, hogy ebből baj legyen, kb. akkora, minthogy a kérdező, az előttem lévő két válaszoló, és én, holnap délután háromkor egyszerre legyünk a Budapesti, Zuglói, Egressy úti Mc'Donaldsban. De olyan emberek, akik ilyenektől ennyire tartanak, akik utána itt várnak megerősítést, MIÉRT CSINÁLJÁK? Nem értem.
Amit csináltatok, azt megszakításos közösülésnek hívják. Csak hogy tudjátok, hogy mennyire nem játék:
100 nőből, aki egy évig megszakítással "védekezik", 35 teherbe esik.
100 nőből, aki egy évig sehogyse védekezik, 80 esik teherbe. A különbség alig két és félszeres!
tesztelni az aktus után két héttel érdemes leghamarabb. A teszt a minimum kéthetes babát tudja csak kimutatni.
Az ilyenek szaporodnak - a normális emberek meg nem mernek gyereket vállalni.
Szomorú.
Most olvastam egy másik kérdésben, hogy a 16 éves lány rendes gumihasználat mellett (tehát nem volt olyan, hogy csak a végén húzták volna fel, vagy kiszakadt volna) lett terhes.
A kérdésedre a válasz: igen, lehet belőle probléma. Ha nem jön meg a párodnak, akkor teszt.
Lehet, de nem biztos.
Vagy igen, vagy nem.
Honnan a francból tudjuk? Vegyetek egy tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!