Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tegnap este véletlenül lecsúszott a gumi, utána nem sokkal kivette a btom, de így is belémment. Ma voltam a nődokinál, hogy irassak ilyen 72órásat, és azt mondta, hogy nem írja fel, mert nem vagyok 18. Más doki nincs nálunk. Most ilyenkor mit tegyek? Nem vesszük félvállról a védekezést, ebben a hónapban kezdeném a gyógyszert. Azt felírta, ezt meg nem? :@ Segítseteeeeek kérlek.
17/L
2010. dec. 11. 20:33
1/4 anonim 

válasza:

Rengeteg patikában odaadják recept nélkül is a tablettát, főleg hogyha elmondod hogy az orvos nem akarta felírni. bár nem vágom miért nem írta fel.
2/4 anonim 

válasza:

Más orvoshoz nem tudsz menni? Hátha egy másik írna! Bár nem értem, miért nem adott receptet...
3/4 anonim 

válasza:

Az orvosod elég hülye. Inkább menjél abortuszra mint adjon receptet...nem értem. Próbáld meg recept nélkül venni vagy keress másik orvost.
4/4 anonim 

válasza:

A világon nincs olyan orvos, aki nem írja fel ilyen esetben egy 17 évesnek, főleg, hogy a másikat meg igen.
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!