Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nem lesz baj belőle?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lesz baj belőle?

Figyelt kérdés
Kimaradt a múlthéten csütörtök péntek a tabletta. kihagytam azt a két szemet és szedtem tovább ez olyan h 7 napos szünetet kell tartani. Így írta a papírja. Na de tegnap volt szexuális együttlétem a szerelmemmel. Nem védekeztünk kiegészítésként semmivel ebből lehet baj? Teherbe eshetek?
2010. dec. 10. 14:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Divat még azt válaszolni hogy terhes vagy?

IGEN lehet belőle baj. DE NEM, nem tudom hogy tényleg lesz-e. Más sem fogja tudni.

Ja, és terhes vagy!

2010. dec. 10. 14:24
 2/5 Rainmaker ***** válasza:
100%
Talán olvasd el a papírt egy kicsit részletesebbe... Azt tudom, hogy a legtöbb ilyen bogyónál ha kimarad egy vagy kettő, akkor legalább 1-2 hétig nem szabad egyéb védekezési mód nélkül szexelni. A terhességre azt mondanám, hogy olyan 10-30%-od van rá, ez egy elég egyén- és szituációfüggő dolog...
2010. dec. 10. 14:33
 3/5 anonim ***** válasza:
74%
Nekem is előfordult már,hogy kihagytam egy szemet,de nem volt belőle semmi baj.Az már más dolog hogy te 2 szemet hagytál ki.Akkor van baj ha nem fog megjönni a 7 napos szünetben.Szerintem nem lesz semmi baj,vagyis reménykedj benne...:)
2010. dec. 10. 14:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Melyik héten felejtetted el azt a 2 szemet,az utolsón?

"kihagytam azt a két szemet és szedtem tovább ez olyan h 7 napos szünetet kell tartani"---ennek a mondatnak nincs értelme.

Mit szedsz?

2010. dec. 10. 16:32
 5/5 A kérdező kommentje:
volinát szedek. És 2 hét
2010. dec. 10. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!