Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fosok h lehet teherbe estem (többi lent) Vélemény?
Csinálj tesztet vagy menj el dokihoz!
Itt senki nem fogja azt mondani hogy IGEN terhes vagy , vagy hogy NEM nem vagy terhes!
A 72órástól ingadozhat mivel hormonokat tartalmaz, de azóta eltelt 5 hónap és már rendszerezödnie kellett volna!
Elmész dokihoz, és legalább felirja a fogamzásgátlót is!
Ennyi!
De azért elötte csinálj egy tesztet, és még ha negatív is én a helyedben akkor is elmennék!
Volt már rá ellenpélda!
Elözö vagyok!
ne hétön csinálj hanem még ma!
meguszod a hétvégi idegeskedést!
De könyörgöm, júniusban vettél be tablettát!!! Az után 1 héttel kell csinálni, hogy biztos legyél benne, hogy hatott és hogy lépni tudj, ha kell. Azóta fél év telt el...
Am nekem eleve rendszertelenül jön meg, de nagyon durván úgy, hogy amúgy semmi bajom, doki szerint. Én eleve 3-4 havonta tesztelek egyet, hogy tudjam, ha netán teherbe estem volna. Megéri azt az 500 Ft-ot.
Azt írja fosok!!!
És még ne nézzük 13 évesenk!
Hát már meg ne haragudj, de eszed amennyi látszik!
Mondjuk ha 5 hónapos terhes lennél, már látszana teszt nélkül is!
Hát ha csak nem ismerös által jutottál hozzá a 72óráshoz, akkor nem tudom, hogy melyik nagyokos doki nem tette hozzá, hogy tesztelj, vagy lásson a tabletta után doki!
Szerintem nem vagy terhes, de ki tudja!
Vegyél tesztet akár többet is, aztán menj el dokihoz!
Majd irasd fel a fog, gátlót!
Csak nehogy abortusz legyen a vége!-és ezt minden cinizmus nélkül irtam!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!