Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet a baj? Bővebben lent!

Valami nem stimmel. Vagy félreértetted a dokit, vagy rosszul mondtál neki valamit. Ha gyógyszert szedsz - a 7 napos szünet után új levelet kezdesz - akkor mégis hogy kéne két héten belül ÚJRA megjönni? Ha fogamzásgátlót szedsz, akkor csakis a gyógyszerszünetben kezdődhet vérzés. Legközelebb december 24-e körül kéne, hogy megjöjjön. Vagy mostantól számoltad a két hetet?
Előfordul, hogy nem jön meg rendesen a szünetben. Ilyenkor érdemes egy tesztes csinálni (ez ugye megtörtént) és várni a következő szünetig. Ha akkor sem jön meg rendesen, akkor doki.

Értem. Szerintem nem kellett volna abbahagyni, de nem akarok beledumálni az orvosod utasításába. Igen, nekem is volt ilyen egyszer, nekem pecsételő sem volt. Elmentem dokihoz, megnézett és azt mondta, ha a következő vérzés sem jelentkezik, akkor menjek vissza. De nem volt rá szükség.
Mellesleg a tájékoztató is azt írja, hogy ha nem jelentkezik vérzés, de kizárható a terhesség, akkor be kell szedni a köv. levelet és ha másodszor is kimarad, akkor doki.
Ezért nem értem, hogy az orvosod miért javasolta a szedés felfüggesztését...
26/N

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!