Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hízhattam a Nuvaringtől?
Yadine-t szedtem, fél éve álltam át a Nuvaringre, és eddig szép vékony voltam, most meg akkor hurkás hasam lett, csípősödtem is, és félek, ez így folytatódik, kövér leszek. Majdnem 8 kilot hiztam...
21/L
Utolsó: köszönöm az intelligens választ, tényleg valószínű, hogy 21 év alatt nem híztam akkor sem, ha zsíros kenyeret ettem zsíros kenyérrel, most meg hirtelen még a víztől is hízok.
Első: köszönöm, igazából még egy két kiló + nak örültem is, azért nem mentem el előbb, de ez már azért sok.
Kedves Kérdező! Ha még olvasod az oldalt; az elmúlt majdnem egy év alatt történt nálad változás? én is hasonló cipőbe járok.
Elolvastam a kommenteket. Igazat adok annak a felhasználónak is, aki a korra hivatkozott, de neked is. Én sovány testalkatú vagyok és rendszeresen futok. 4 kilót szedtem fel szép lassan, amitóa használom és 2évet öregtem azóta :)
De csak is csípőre jött fel. Fél éve célzottan tornázok is ezért, hasra is. De nem ment le semmi, feljebb se. 64 kilogrammon stagnálok, előtte évekig 60 voltam.
Az orvosom szerint válthatunk, de nekem nincs panaszom más a NuvaRingre, ebben pedig nem vagyok biztos. Tényleg a gyógyszer okozza-e.
Kedves Utolsó!
Visszaálltam a Yadine-ra szinte a kérdés kiírását követően. A kg-k megmaradtak, most már a sima gyógyszert is abbahagytam 5 hónapja, és ismét beléptem az 53-54 kg-sak világába :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!