Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit elegem van, segitetek?
A fogamzásgátlóbogyótól meghíztam (3 évig használtam), most hagyom abba. A gumit egyenesen rühellem, ahogy a párom is! Naponta szeretkezünk, milyen fogamzásgátlómódszer jött be azoknak a pároknak, akik gyakran élnek nemiéletet (sajnos spirálom nem lehet mert még nem szültem, pedig nem is nagyon áll szándékomban...)?
Olvastam ezekről a Pharmatex készítményekről, de nem valami bíztató (a fórumok alapján)... vagy van valakinek, valami jó véleménye a termék mellett?
Yasminelle-t szedtem 3 évig, nem mozgok kevesebbet, nem más az étrendem, és nem is eszek többet, még is felhítam 13 kg-t és most úgy nézek ki, mint egy malac... 58 kg-ról 71 kg lettem.
Szóval nem vált be! Nem tudom, hogy mit használjunk ezek után.
Gumióvszer, és bármi hormonális izé ki van zárva! Az egyik kényelmetlen és undorító, a másiktól meg nem szeretnék hízni!
Szóval akkor csak a pharmatex marad, vagy talán a pesszárium, igaz?
Van kicsi spirál, állítólag nem szült nőnek is felteszik.
Hüvelygyűrű jöhet még szóba.
Próbálj másik tablettát szerintem, mondd el a nőgyógyászodnak, hogy ez a problémád, ajánljon valami mást. Én lindynette-t szedtem, nem híztam egy dekát sem.
Egyébként az sem teljesen biztos, hogy csak a fogamzásgátlótól híztál, szerintem változatlan életmód mellett is van ennek egy "életkori" változása, a legtöbb lány és én is olyan 20-21 évesen jelentősen ducibb, mint előtte, utána viszont fogy egy kicsit, és beáll egy "pont jó" értékre kb 23-25 évesen. Nyilván nem mindenki, de én nagyon sok barátnőmön és ismerősömön is ezt láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!