Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiuról van szó aki egy kicsit perverz de aranyos és találkozni akar velem. Segitetek?
Figyelt kérdés
van egy fiu akit msnen ismertem meg és ő is abba a városba lakik mint én.a barátnőmtől ismerem mert neki tetszik énmeg felvettem msnre.elkezdtünk beszélgetni és tök normális meg minden . :) .anyi van hogy egy kicsiz perverz de amugy nem nagyon...és zt mondta hogy talizunk kellene valamikor.állitolag (és szerintem is (mert már beszéltem vele mikrofonon) ) 14éves.csak anyi hogy pár centivel alacsonyabb...de szerintem ez nem gáz meg minden..meg még "pár" kilóval is könyeb..csak nemto talizzak-e vele mert hogy a barátnőmnek tetszik...meg minden...köszi előre is a válaszokat.:)2010. szept. 3. 17:37
1/3 anonim válasza:
Oké, és miben segítsünk? Nincs otthon gyertyatartó?
2/3 anonim válasza:
én még mindig nem értem hogy lehet msn-en ismerkedni,az egy olyan cucc hogy felveszem A MÁR MEGLÉVŐ ismerőseimet és azokkal beszélgetek,hogy lehet ott idegenekkel beszélgetni? köze nincs a társkeresőhöz az msn-nek
3/3 A kérdező kommentje:
igen tudom , de bnőmnek tetszik ( tetszett )és ő mondta hogy nézzem meg iwiwen.én megnézetm és felvettem msnre.enyi volt
2010. szept. 3. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!