Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vehetek be még egy 72 órás tablettát? Hol kaphatok most, hogy holnap vasárnap? Mi a teendő?
8 hete szültem,a 6.hét végén megjött a mensim is.
Szoptatni nem tudok,mert csak kevés tejem van,de azt lefejem és a kislányomnak adom.A mensim után egy nappal együtt voltunk a párommal és kiszakadt az óvszer(lifestyle ultra safe),irattam 72 órás tablettát és bevettem.Rá 3 napra(vagyis ma)ismét megtörtént ez(de már más gumival:Masculan),és nagyon nem szertnénk még egy babát most.Irathatok még egyet?Vagy az nagyn durva lenne?Vagy mennyi az esélye annak,hogy msot ,a mensi után 4 nappal terhes lehetek?Éova tudok menni pl.vasárna délelőtt tablettáért?
szia,
nem hiszem hogy bekövetkezne a baj az elsőtől is kaptál eleget,de ha kétségeid vannak akkor hívj fel telefonon egy ügyeletet és kérdezd meg,meg szerintem azt is hogy hogyan tudnátok gumin kivül még védekezni,mert ez nektek így nem megy:)))
nem lesz semmi gond az első ugyanis mesterséges vetélést okozott úgyhogy még nem érett meg a következő.
szia!
Igazán nem piszkálódásból írom, de nem lehet, hogy rosszul helyeztétek fel az óvszert? Mert hogy 2 különböző, márkás óvszert kilyukadjon, ott nem hinném, hogy az óvszerrel lenne a gond. Az óvszer pearl-indexe azért olyan "sok" a tablettához képest, mert helytelenül van felhelyezve.
Nem akartalak megbántani, csak ez jutott eszembe, mert azért az óvszerek nem szakadnak olyan könnyen.
Hát képezld el,hogy nem tudom,hogy évente hányat lehet beszedni,de te is férre vagy informálva,ugynis megkérdeztem és évente max. 5-öt lehet bevenni.Hát hogy ezt még te sem tudtad...hány éves is vagy?Mi van,ez korhoz van kötve?Ezek szerint te agy időben csak ezzel védekezhettél,ha ennyire tudod,nekem eddig soha nem volt rá szükségem és nem is érdekelt eddig,valószínűleg ezért nem vagyok tisztában vele,te nagyokos.Egyébként meg 22 éves vagyok.Fura,hogy én ugatok le mindenkit,te kezdtél el taplóskodni,én rohadtul nem a velem kapcsolatos véleménydre voltam kíváncsi,hogy mit gondolsz rólam,hanem hogy mit tehetnék.A bunkó meg te vagy,ha egy 8 hetes anyának azt mondod,hogy rossz anya és hogy fogja felnevelni a gyerekét,meg hogy szegény gyerek.JObban fel fogom nevelni,mint téged az anyád,mert megtanítom rá,hogy mi taplóság és mi nem,lehet a lányom már most kosabb,mint te!Most lehet lehurrogni,mert most tényleg bunkó voltam.Felelőtlen meg akkor lettem volna,ha nem védekezem,vagy ha nem érdekelne,hogy mi lesz a kislányommal,ha ha még egy testvérke is jönne mellé.
A normális választ adóknak:
5 éve óvszert használunk a párommal(vele vagyok kezdetektől),eddig nem volt ilyen probléma soha sem.Tehát suzerintem jól helyzetük fel,nem vt vele probléma addig...tényleg nem tudom mi lehet a baj,hogy ez történt.Utána néztem itt a neten különböző oldalakon hasonló témáknak és a lifestyle-ra sokan panaszkodtak hasonló eset miatt.Tényleg elég jó márkák pedig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!