Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vehetek be még egy 72 órás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vehetek be még egy 72 órás tablettát? Hol kaphatok most, hogy holnap vasárnap? Mi a teendő?

Figyelt kérdés

8 hete szültem,a 6.hét végén megjött a mensim is.

Szoptatni nem tudok,mert csak kevés tejem van,de azt lefejem és a kislányomnak adom.A mensim után egy nappal együtt voltunk a párommal és kiszakadt az óvszer(lifestyle ultra safe),irattam 72 órás tablettát és bevettem.Rá 3 napra(vagyis ma)ismét megtörtént ez(de már más gumival:Masculan),és nagyon nem szertnénk még egy babát most.Irathatok még egyet?Vagy az nagyn durva lenne?Vagy mennyi az esélye annak,hogy msot ,a mensi után 4 nappal terhes lehetek?Éova tudok menni pl.vasárna délelőtt tablettáért?

2009. jan. 17. 23:34
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Oh,és mielőtt bárki leszólna:nem szedhetek tabit(rendes fogamzásgátlót),mert amit szoptatás alatt lehet szedni,annak van olyan összetevője,amire allergiás vagyok.
2009. jan. 17. 23:35
 2/16 anonim ***** válasza:
38%
off: Nem értelek....szültél tehát elvileg felelősségteljes, rendes, okos anyuka vagy! Azt hinné az ember, hogy normálisan csináltál annak idején mindent és minden normálisan el lett neked magyarázva! De hát nem...szegény gyerek, hogy fogod őt is majd felvilágosítani?
2009. jan. 17. 23:37
 3/16 anonim ***** válasza:
50%

szerintem az elso 72 oras tabletta is folosleges volt. a mensturacio utani 1. nap nulla az eselye, kiveve a spontan ovulaciot. de ha mindent ki akartal zarni hat ok, legyen.

szerintem nincs eselye h terhes legyel. raadasul 1 tabletta is valosagos hormon bomba volt,en 2ot meg se kockaztatnek. de vszinuleg szuksegtelen.

2009. jan. 17. 23:43
 4/16 A kérdező kommentje:

Köszi,"kedves"első válaszló.

Hát ha annyira érdekel,eklég felelősségteljes voltam anno,ugyanis tabletta szedése mellet lettem terhes a lányommal.Hoppá!Mivel az első perctől kezdve tabit szedtem így nem volt még szükségem iylesmire,hogy 72 órás tabletta,a 3 nappal ezelőtti volt az első.Nem világosított fel senki sem a dolgokról ezzel kapcsolatban.

Na ezek után,gondolom már mindenki érti,hogy miért parázok mégis,hogy hátha teherbe esek megint peteérés előtt.

2009. jan. 17. 23:49
 5/16 A kérdező kommentje:
és éppen ezért aggaszt a dolog,mivel FELELŐSSÉGTELJES vagyok,hogy hoygan tudnék felnevelni még egy babát a kislányom mellet.Szerintem már most több megértést "neveltem belé",mint beléd a szüleid,én segítséget kértem,nem felesleges belepofázást.köszi
2009. jan. 17. 23:52
 6/16 A kérdező kommentje:
és különben sem azt kérdztem,hogy terhes lehetek-e,hanem hogy mi lesz,ha bevezsek még egyet és hogy hol lehet hétvégén kérni.ha olyan okos vagy,akkor inkább ezt mondd meg.
2009. jan. 17. 23:54
 7/16 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem ügyeletre tudsz menni. Gondolom nem olyan pici faluban élsz, ahol nincs ilyen. De szerintem ne vegyél be többet, mert nem tesz jót, lehet, a kislányod is kap belőle a tej miatt, még ha kevés is. Véleményem szerint az a 72 órás most is védhet, mert összezavarta a hormonokat.

De próbáld itt megkérdezni, nekem rögtön válaszoltak (rögtön max fél óra után) :

[link]

Sok sikert!

2009. jan. 18. 00:05
 8/16 A kérdező kommentje:
köszönöm,nagyon kedves vagy!
2009. jan. 18. 00:16
 9/16 anonim ***** válasza:

szerintem is véd még a 72-órás. idő kell hogy újra helyreálljon a szervezet, anyni hormon után.

szerintem használjatok két gumit. most ez nem vicc, ráadásul késöbb is élvez el a párod, és nem hiszem hogy kettő elszakadna. annyira meg nem vastag hogy annyira rosszab blegyen ugy.

2009. jan. 18. 00:25
 10/16 A kérdező kommentje:
erre gondoltunk mi is az első este után,de aztán vettünk inkább egy másikat.De tuti ezt fogom csinálni,nem érdekel,hogy érzem-e,vagy sem,hogy 2,de ez marha nagy pech hogy 2 szer is megtörtént.ráadásul nm is gagyi márkák,azt hinné az ember,hogy megbízhatóak.Ráadásul A Lifestyle neve ultra safe=ultra biztonság...na jah...
2009. jan. 18. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!