Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vehetek be még egy 72 órás tablettát? Hol kaphatok most, hogy holnap vasárnap? Mi a teendő?
8 hete szültem,a 6.hét végén megjött a mensim is.
Szoptatni nem tudok,mert csak kevés tejem van,de azt lefejem és a kislányomnak adom.A mensim után egy nappal együtt voltunk a párommal és kiszakadt az óvszer(lifestyle ultra safe),irattam 72 órás tablettát és bevettem.Rá 3 napra(vagyis ma)ismét megtörtént ez(de már más gumival:Masculan),és nagyon nem szertnénk még egy babát most.Irathatok még egyet?Vagy az nagyn durva lenne?Vagy mennyi az esélye annak,hogy msot ,a mensi után 4 nappal terhes lehetek?Éova tudok menni pl.vasárna délelőtt tablettáért?
szerintem az elso 72 oras tabletta is folosleges volt. a mensturacio utani 1. nap nulla az eselye, kiveve a spontan ovulaciot. de ha mindent ki akartal zarni hat ok, legyen.
szerintem nincs eselye h terhes legyel. raadasul 1 tabletta is valosagos hormon bomba volt,en 2ot meg se kockaztatnek. de vszinuleg szuksegtelen.
Köszi,"kedves"első válaszló.
Hát ha annyira érdekel,eklég felelősségteljes voltam anno,ugyanis tabletta szedése mellet lettem terhes a lányommal.Hoppá!Mivel az első perctől kezdve tabit szedtem így nem volt még szükségem iylesmire,hogy 72 órás tabletta,a 3 nappal ezelőtti volt az első.Nem világosított fel senki sem a dolgokról ezzel kapcsolatban.
Na ezek után,gondolom már mindenki érti,hogy miért parázok mégis,hogy hátha teherbe esek megint peteérés előtt.
Szia! Szerintem ügyeletre tudsz menni. Gondolom nem olyan pici faluban élsz, ahol nincs ilyen. De szerintem ne vegyél be többet, mert nem tesz jót, lehet, a kislányod is kap belőle a tej miatt, még ha kevés is. Véleményem szerint az a 72 órás most is védhet, mert összezavarta a hormonokat.
De próbáld itt megkérdezni, nekem rögtön válaszoltak (rögtön max fél óra után) :
Sok sikert!
szerintem is véd még a 72-órás. idő kell hogy újra helyreálljon a szervezet, anyni hormon után.
szerintem használjatok két gumit. most ez nem vicc, ráadásul késöbb is élvez el a párod, és nem hiszem hogy kettő elszakadna. annyira meg nem vastag hogy annyira rosszab blegyen ugy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!