Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem lesz baj nagyon fontos?
Figyelt kérdés
Tegnap lefeküdtem a pasimmal és mikor kivette bennem maradt a gumi... de a combomra folyt meg ő azt mondta h a gumiba is volt.. Akkor ugye nem lesz gond? És most reggel eg vmi fehér vmi csöpög de nem a fehér folyás :S ( tudom h ez a fehér nem "az" )2010. nov. 27. 06:43
1/9 anonim 

válasza:

te jó isten milyen sötét vagy...
2/9 A kérdező kommentje:
miért lennék sötét... esetleg te... Jobb a biztosnség szerintem... szóval sztem ne nagyon oltogassál...
2010. nov. 27. 06:50
3/9 anonim 

válasza:

Nem voltunk ott, mikor kivette. (Szerencsére) Honnan tudjuk a leírásodból, hogy mennyire maradt benned a gumi? Ha a combodra folyt, mert a vége kint volt a guminak a hüvelyből, akkor meg fölösleges volt a kérdés.
4/9 A kérdező kommentje:
Tudom... De én izgulós tipus vagyok, mert mindg megvan bennem h hátha mégse valami nem úgy sikerült és hátha... Mert egyik bnőm meg azt mondta h vegyek be 1 szem fog.gátlót (az övéből) de sztem az meg amúgy se hatna egy szem szóval az is hülyeség. Biztonságosabb ha rákérdezek sztem
2010. nov. 27. 07:17
5/9 anonim 

válasza:

elég béna a srác. neked meg javaslom a 72orás tablettát és nem kell izgulnod.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem béna ^.- senki se profiként kezdi sztem és nem hiszem h veled nem fordult még elő valami "bénának" mondható valami...
2010. nov. 27. 07:25
7/9 anonim 

válasza:

Hát ne haragudj meg de ha gumiba csinálom és végeztünk akkor megfogom a gumit hogy ne maradjon a csajba. Ez szerintem magátol értetödik. De télleg szerezz olyan tablettát.
8/9 anonim 

válasza:

neten van rola oldal. guugliba ird be és meg kapsz minden infot a bogyorol. vagy elmész fürdeni ki mosod magad. oszt jövö honapig izgulsz.
9/9 anonim 

válasza:

Most akármilyen bunkonak tartasz a te hibád is mert ha a pasid nem olyan tapasztalt akkor neked kellene jobban védekezni pl bogyo a gumi melett. és nem lesznek ilyen bakik. Pasidnak meg mond meg hogy a gumit ne benned tárolja hanem amikor huzza ki akkor fogja meg. Ezek szerintem alap dolgok, és ha normális vagy nem akarsz gyereket még akkor ezt mindenki igy gondolja. és semmi köze a tapasztalathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!