Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem lesz még ebből baj?
Figyelt kérdés
A barátom megujjazott,én is jártam ott lent nála...de még mindig nem jött meg.2 hete késik..ugye csak az idegesség vagy ilyesmi? tudom,hogy nincs sok esélye a bajnak..de akkor is félek.Magam is tudom,hogy nem vagyok kész a sexre..szóval kíméljetek meg a bunkó paraszti beszólásoktól.Senki se úgy született h mindent tud.Köszönöm!2011. aug. 8. 01:04
2/5 anonim válasza:
Csak megujjazott? Vagy mi??? Ha nem szexeltetek, és az ő ujján garantáltan nem volt sperma, akkor mitől is félsz???
3/5 anonim válasza:
vegyél 1 tesztet az a legegyszerűbb akkor vagy tudod h baj van vagy megnyugodhatsz
4/5 anonim válasza:
Tehát a barátod miután megujjazott, te lementél hozzá a földszintre, de a barátod már 2 hete nem jött meg, így egyedül vagy. Szerintem nézz filmet, extrém esetben híradót, vagy olvass egy könyvet, extrém esetben valami szennylapot, aztán csak hazaér a barátod. De ha 2 hete nem volt otthon, akkor lehet már az Idegenlégióban van.
5/5 anonim válasza:
de nagy baj lesz belőle ....pokolra fogsz jutni ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!