Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vegyek esemény utáni tablettát?
Figyelt kérdés
A barátommal lefeküdtünk.Védekeztünk.Mikor ő volt fennt elment,de én ezt nem tudtam és nem is szólt.Mikor helyet cseréltünk és ráültem éreztem,hogy nagyon nedves.Akkor először azt hittem h kiszakadt az óvszer mert szinte semmi se volt benne,de megnéztük és semmi baja nem volt.Ha oldalt vagy a másik végén kifolyt,s én voltam fölül (alig 1 percig,mert akkor már észrevettem a szitut) lehetséges h került belém is?2010. nov. 22. 19:46
1/4 anonim 

válasza:

a marha pasid tanulja meg az óvszerhasználatot, te meg azt, hogy mikor megy el a pasid...amúgy meg meg lehet látogatni a nőgyógyászod...
3/4 anonim válasza:
Jobb félni, mint megijedni! Viszont, tudnod kell, hogy az esemény utáni tablettát 72 órán belül bekell venni! Amit csak úgy tudsz elintézni, hogy elmész a helyi ügyeletre vagy kórház nőgyógyászat stb... Lényeg, hogy orvos írja fel, máskülönben nem válthatod ki! És a te saját TAJ-számodra történik a recept írás. Nem épp kellemesek a mellékhatások, mert egy lórugás hormontartalmú készítményről van szó, amit épp ezért túl gyakran nem szabad igénybe venni. Én azt mondanám, inkább ebben az esetben ez, mint 1 hónap félelem aztán vagy megjön vagy nem... :S
4/4 A kérdező kommentje:
Ma megjött szóval remélem mostmár nem kell parázzak:)
2010. nov. 23. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!