Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Aug végén voltam egy sráccal, gumi nélkül, de nem volt eredmény, mert még időben észbe kaptam. Esemény utáni tablettát vettem be, megjött azóta mindíg időben, semmi jele nincs a terhességnek. A múlt héten voltam éves vizsgálaton, aztán uh-on, és vmi nincs rendben, ezért vissza kell mennem kontrollra. De 3 hónaposan már látszana a baba,szerintem. A doki azt mondta, h. lehet, h. a nyálkahártyám van kettéválva. Segítsetek, mert félek!2010. nov. 22. 14:00
1/6 anonim 

válasza:

Nem tudunk segíteni, te pedig felesleges aggódsz amíg nincs vizsgálati eredmény. Várd meg mit mond a doki. Jó eséllyel nem vagy terhes.
3/6 anonim 

válasza:

nem lehetsz terhes ez biztos a terhességnek jelei tünetei vannak és ezt észrevetted volna,ez nem olyan egyszerű hogy csak az uh mutatja ki ez 1 % és azok is olyanok akik nem törődnek magukkal-asszisztens
4/6 anonim 

válasza:

3 hónapos babát már egyértelműen látna az orvos. És ha babát látott volna, valószínűleg mondta volna...
5/6 anonim 

válasza:

Nem vagy terhes, az tuti, szóval szerintem ne ettől félj, sőt, egyáltalán ne félj semmitől, amíg nem kapsz eredményt.
6/6 anonim válasza:
ha megujjazod magad attól nem lezel terhes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!