Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek terhes lehetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek terhes lehetek?

Figyelt kérdés
párommal szeretkeztünk és nem védekeztünk és belém is ment de kifolyt ö azt állítja biztos nem vagyok az de én nem tudom mit higgyek szerintetek?
2010. nov. 21. 00:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
amúgy hány éves vagy? 15?
2010. nov. 21. 05:23
 12/17 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok :)
2010. nov. 21. 07:47
 13/17 anonim ***** válasza:
Miért nem védekeztetek??? Nem értem...
2010. nov. 21. 09:03
 14/17 A kérdező kommentje:
Én magam se tudom. utána mondta hogy belém ment.de nem volt peteérésem úgy hogy bízok benne hogy nincsen semmi baj.mert én még nem akarok babát, meg szerintem ö se.
2010. nov. 21. 10:34
 15/17 anonim válasza:
47%
én is 19 vok. Figyu, a tabitól valszeg fájni fog a hasad, és marhára fogsz vérezni, mert ez úgy hat. De sztem midnenféleképpen szedd be. Párodnak meg jár minimum egy pofon vagy herecsavarás, hogy tudja hol van. Ha már nincs annyi esze rád szóljon, vegye már ki előtte basszus. Nem csak egy, de 3 életet is elronthattok egy ilyen figyelmetlenséggel....Szedd be, biztos van ügyelet és ügyeletes patika. Majd írj, h mivan :)
2010. nov. 21. 11:07
 16/17 anonim ***** válasza:

Mindkettőtöknek szüksége lenne egy felvilágosító órára!A sperma,ha beléd élveznek nem folyik ki teljesen.Ha így lenne,akkor nem születnének gyerekek csak akkor,ha minden babát akaró nő gyertyában maradna szex után.

A peteérés pedig egy olyan dolog,amit csak valószínűsíteni lehet.Valószínüleg félidőben van,de lehet elöbb és később is és lehet többször is egy ciklus alatt.Ha az aktus napján nem volt peteérsed az még nem jelenti azt,hogy nem lehet később.A spermiumok még legalább 3 napig életképesek benned és ha az alatt van peteérés,akkor megtermékenyíthetik.Most még nem vagy terhes,mert terhességről beágyazódás után beszélünk,ami még kb.10 nap.A 72 órásra azért van szükség,hogy bevétel után leválasztja a méh nyálkahártyáját és így,ha történt megtermékenyítés,akkor ne tudjon beágyazódni.Vagyis,ha bevetted utána pár napra vérezni fogsz.Nem 100%-os,de hatásos lehet,ha beveszed.

A pasidat nagyon sürgősen elzavarnám gumiért és egy biológia könyvért,amit együtt átlapozhatnátok,így 19 éves fejjel,érettségi után.

2010. nov. 21. 13:14
 17/17 anonim ***** válasza:

19 évesen te tényleg akkora hülye vagy?

Tudod mit oldd meg, ahogy tudod.

2010. nov. 22. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!