Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek terhes lehetek?
Figyelt kérdés
párommal szeretkeztünk és nem védekeztünk és belém is ment de kifolyt ö azt állítja biztos nem vagyok az de én nem tudom mit higgyek szerintetek?2010. nov. 21. 00:26
1/17 anonim 

válasza:

szerinted sok millió kis izéből 100%m hogy egytől egyig mind kifolyt? -.-" 72 órás tabi.
2/17 anonim válasza:
Attól még nem biztos minden kifolyik, teherbe eshetsz. 1O nap múlva kb. biztosra kicsit több nap múlva csinálj tesztet. Vagy ha nem jön meg csinálj egy tesztet.
3/17 A kérdező kommentje:
és az a 72 órás tabletta az biztosan megakadályozza a terhességet?
2010. nov. 21. 00:37
4/17 anonim 

válasza:

Nem 100%, ne nagyon-nagyon biztosan megakadályozza a terhességet! én már használtam, bevált. olyan 5000ft körül van, és minél előbb be kell venni..annál biztosabb! 24l
6/17 A kérdező kommentje:
és azt receptre adják ki? hát ez ma olyan 8 körül történt vagyis tegnap este én meg hétfön este fogom tudni bevenni :s 2 napra rá az már nem jót jelent igaz?
2010. nov. 21. 00:45
7/17 anonim 

válasza:

hát az már bizony késő! én sima orvosi ügyeletre mentem el, nem nőgyógyászhoz vagy ilyenek. Annyit mondtam hogy írják fel nekem. Nem kérdeztek semmit, szó nélkül megkaptam a receptet, szóval nem volt gáz a szitu. Ügyeletes nyitvatartó patikát meg szinte mindenhol találsz! sok sikert, és tényleg ne várj vele!!!
8/17 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget hát remélem nem vagyok az mert megnéztem nem voltam termékeny akor. én már nem is tudom mit gondoljak meg ma nem tudom hol fogok találni patikát mert jó volna ha betudnám venni.
2010. nov. 21. 00:53
9/17 anonim 

válasza:

Figyu..még annyi! Bármikor lehet terhes valaki..hányan estek már teherbe menstruáció alatt, pedig akkor elvileg lehetetlen. Max kicsi az esélye.. A tabi meg nem árt. vagyis akkor sem lesz baj, ha amugy sem lennél terhes, csak a biztonság kedvéért beveszed! :)
10/17 anonim 

válasza:

Azért a párodnak sem ártana némi szexuális felvilágosítás, én úgy érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!