Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha biztosak akarunk lenni a párommal, hogy nem szakadt ki a gumi, elég ha a "dolog" után felfújom a gumit?
Figyelt kérdés
Sokan mondták, hogy vízzel kell megtölteni, de nem szaladgálhatok mindig ki, főleg ha a szülők is otthon vannak... :D Én azért gondoltam, hogy felesleges megtölteni, ert pl egy lyukas lufit sem tudsz felfújni :D Vagy nincs igazam és muszáj megtölteni? Esetleg egyéb módszer?2009. jan. 12. 20:52
1/9 anonim válasza:
Mondjuk tény, hogy ha lyukas, akkor nem tudod felfújni, szóval akár ez is működhet.
2/9 anonim válasza:
ha mindenképp erre vágysz miért nem ér rá majd reggel? Szerintem ha meg lukas inkább kiszakad, vagy szórd ki egy tűvel és nézd meg meddig bírja.
3/9 anonim válasza:
Észreveszed mindenféle praktika nélkül,a gumi az anyagánál fogva hasad,nem lehet rajta 1 picike lyuk,súrlódás közben biztos h szemmellátható lesz .
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Akkor ezek szerint nem lehet gond, ha fel tudom fújni :) Megnyugtató :D
2009. jan. 12. 21:32
5/9 anonim válasza:
fujj, azért egy spermával teli óvszert nem nagyon fujogatnék....mi egyszerűen csak megnyomkodtuk a spermazsákot...amibe lesz egy kis levegő...és akkor megnéztük hogy jön e ki valami az alján...
6/9 anonim válasza:
Fújd fel azt majd jól a képedbedurran :D
7/9 anonim válasza:
Már miért durranna a képébe?! Elég ha egy kevés levegőt fúj bele,már akkor látható,hogy lyukas vagy nem. Sztem a fújkálós jó módszer,még jobb,mint vízzel töltögetni.
8/9 anonim válasza:
több kiló víztől se durranna ha a felül fogod marokra fél kád víz is belefér .
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális hozzászólásokat!
Többieknek mondanám, hogy nem lufisat játszanék vele...
2009. jan. 14. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!