Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elfelejtettem bevenni tegnap a tabit az mennyire lehet gáz? Bőv. Lent
Elolvastam a tájékoztatót de szeretek több forrásból tájékozódni.
Minden nap este 9kor veszem be, de tegnap fent volt töltőn a telóm és nem hallottam, hogy jelezte a dolgot mert én meg a földszinti nappaliban tévéztem. Este meg neten kutattam a házimhoz és totál elfelejtettem és ma du 4 körül hirtelen belémnyilalt a dolog és betegtájékoztató szerint eljárva bevettem. Idén március óta szedem, hétvégén (pénteken) voltam együtt barátommal...ez gondolom nem jelenthet mondjuk gondot mivel fél éve szedem és azért már beálltak a dolgok és tudom hogy ha pl leállnék tabival akkor is több hónap lenne mire teherbe tudnék esni de akkor is érdekel hogy jövő hétvégén a TI véleményetek szerint mennyire fontos az óvszer használata mivel nagyon nem szeretjük, így lehet kihagyjuk a tényleges szeretkezést (igen így hívom mivel ez nem csak szex...) és csak petting lesz mert óvszerrel nagyon nem szeretjük. Bocsi hogy ilyen primitív vagyok de ez egy olyan oldal ahol véleményeket lehet kérni ezért kérem a kedves parasztokat akik csak beszólnának stbstb hogy kíméljenek...jah igen mielőtt megint azzal jönnétek h húúú 14 éves kis p*cs* 19 éves vagyok és egyetemre járok és nagyon is komolyan veszem a dolgokat és eddig egyszer se maradt ki egy szem se tegnap viszont mégis valahogy én se értem hogy mert 9kor már ösztönösen jövök fel és veszem be de most valahogy mégse jelzett az órám...de ez persze mindenkivel megesik tuti nem vagyok egyedül...és bocsi hogy mindent egybe írok de mivel ez internetes fórum szerű valami ezért itt nem fogok a helyesírási szabályzat szerint írogatni :)
ohh oksa megnyugodtam :)
és igen fél éve szedem ezért is nem aggódok annyira a dolog miatt (bár elsőre kész sokkban voltam hogy hogy lehetek ilyen feledékeny...de közben leesett hogy tesómnak is a tabi után majdnem egy év volt mire sikerült teherbe esnie...) viszont azért érdekelnek a vélemények :)

tulment a 12 orán, amin belul biztonságosan potolhato, szoval én nem hinnék neki a ciklus végéig....
még egy dologhoz muszáj hozzzászolnom: a tabletta abbahagyása után is teherbe lehet esni, akár az elso ciklusban is. ez tabletta- és szervezet fuggo. ismerek olyat, akinek sikerult, meg is volt ijedve rendesen, de ismerek olyat is, akinek tobb mint egy év eltelt... tényleg változo, nincs rá 100%-os szabály! ujabban az orvosok is mondják, hogy lehetséges akár 1-3 honap mulva a teherbeesés, de tabletta- és szervezetfuggo.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!