Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nagy baj ha hetente tobbszor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy baj ha hetente tobbszor is elfelejtettem benevvi pontos idoben a tabit, de 2-3oran belul bevettem?

Figyelt kérdés
negyedik honapja szedem.
2011. szept. 12. 19:59
 1/7 Mitmivan? ***** válasza:
Nembaj, de igyekezz bevenni időben. Állítsd be a telefonod és szundizz addig amíg be nem veszed.
2011. szept. 12. 20:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Én is így szoktam.

De legalább később esezdbe jut.:)

2011. szept. 12. 20:07
 3/7 anonim ***** válasza:
2-3 óra ide-oda belefér. Az enyémre pl az írják, ha elfelejtem bevenni 12 órán belül pótoljam. Bár én nem szoktam elfelejteni ,de 12 órán belül lehet pótolni sztem a másik fajta fogigátlókat is.
2011. szept. 12. 21:06
 4/7 anonim ***** válasza:
A napszak számít a bevételnél, nem az óra, perc.
2011. szept. 13. 07:48
 5/7 anonim ***** válasza:
állítsd be az emlékeztetőt csajom is így csinálta. lehet, h nem nagy gáz, de biztos jobb, ha időben beszeded
2011. szept. 14. 12:48
 6/7 anonim válasza:
no problem
2011. szept. 14. 20:27
 7/7 anonim ***** válasza:
nem vagyok rá büszke,de már jopár alkalommal késöbb vettem be, vagy volt hogy 2 napig is elfelejtettem,de utána beszedtem,de nem ugy,hogy bepotoltam,csak folytattam. Eddig még sosem lett belöle bajom,de nem vagyok sem orvos,sem jósnö elképzelni el tudom,hogy esetleg emiatt terhes legyél,de valószinüleg nem. Bár mondjuk még csak 4 honaőpja szeded,igy azért nagyobb az esélye,mintha már legalább 1-2 éve szednéd... Állitsd be a telefonod minden napra, az elsö évben én is igy csináltam,aztán egyszer csak majd megszokod,és telo nélkül is eszedbe fog jutni.
2011. szept. 15. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!