Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vettem be az utolsó tablettát, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el szedni a Jangee nevű tablettát, de pénteken elfelejtettem bevenni az utolsót.A tájékoztatóban azt írták h akkor péntektől számítsam a 7 napos szünetet. A kérdésem pedig az lenne hogy ez változtat e valamin, például, hogy mikor jön meg a menstruáció? És mostmár mindig péntektől kell majd szübetet tartani?2010. nov. 14. 16:10
1/8 anonim 

válasza:

akkor most igen péntektől van a hét napos szünet.
lehet,hogy egy nappal előbb jön meg.
2/8 anonim válasza:
Semmi gond. De amig nem jön meg a mensesed, azért használjatok óvszert, bár nem valószínű a teherbe esés. És igen, péntektől számítsd a szünetet.
3/8 anonim 

válasza:

Péntektől számítsd a szünetet és szerintem is gumizzatok most egy hétig.Amit még tehetsz,hogy nem tartod végig a teljes 7 napot és ezzel változtathatsz azon,hogy legközelebb mikortól legyen a 7 nap szünet.Most valószínüleg elöbb fog megjönni a vérzésed,de ezt a vérzéses 7 napot lerövidítheted,így tolva a napokat.Meghosszabbítani a 7 napot nem lehet!!!!Ez fontos!Remélem érthetően írtam le,ha nem kérdezz!
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, szerencsére megjött ma.:) és akkor péntektől tartom majd a szüneteket
2010. nov. 15. 16:24
5/8 A kérdező kommentje:
Talán még azt megkérezném,hogy ha pénteken elkezdem szedni a második adagot, de ugye van még egy db tablettám amit nem vettem be, a pénteki, szóval bevehetem e mindet? azaz a pénteki plusz a következő havi 21 tehát 22 tablettát vennék be, így a következő hónapban ugyan úgy ahogy eredetileg kellett volna szombattól számolnám a 7 napot.
2010. nov. 15. 16:47
6/8 anonim 

válasza:

Olvasd el a tájékoztatót! Benne van mit kell tenned ez esetben. De általában semmi különöset, az utolsó tabletta bevételétől számítva ki kell hagyni a 7 napot és elkezdeni az újat.
7/8 anonim 

válasza:

Igen, bevehetsz 22 tabit.
És még egy... ha az utolsót elfelejted bevenni, NEM kell óvszer. Megvonásos vérzés van, fogalma sincs, hogy 20 vagy 21 vagy 22 tabi után vagy-e éppen. Megvonod a hormont, megjön.
Óvszer akkor kell, ha az első vagy közbenső tablettákat felejted el bevenni. Ez a többieknek is szól.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2010. nov. 17. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!