Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Jókor vettem be a tablettát?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jókor vettem be a tablettát? HELP!

Figyelt kérdés
Na szóval: Elkezdtem szedni a Gestomixot, és ugye a menstruáció első napját kell beszedni. Na nekem volt egy nagyon kicsi pecsételő vérzés, azt kivártam, és csak akkor vettem be mikor már nagyobb mennyiségű vér jött belőlem. De miután beszedtem, rögtön elmúlt a menzeszem. Lehet, hogy még várni kellett volna? Rosszul csináltam? Egyébként védve vagyok?
2011. szept. 10. 21:21
 1/10 anonim ***** válasza:
nem
2011. szept. 10. 21:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Használjatok gumit! Ennyire egyszerű, ha nem tudod a fogalmazás-gátló működését.
2011. szept. 10. 21:22
 3/10 A kérdező kommentje:
kösz, sokat segítettetek...
2011. szept. 10. 21:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a gyógyszer hormontartalma zavart be kicsit a vérzésedbe, ez a gyógyszerszedés elején szerintem normális. De ha bizonytalan vagy, várjatok 1 hónapot (addig védekezzetek gumival is), és utána hagyjátok el a gumit. Vagy hívj fel egy nőgyógyászt, ilyen kérdésekre, amikhez nem kell, hogy személyesen lásson a doki, a normálisabbja válaszol telefonon keresztül is.
2011. szept. 10. 21:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, azt elfelejtettem írni, hogy én is Gestomix-et használok, és a menzeszed későbbi napjaiban is beveheted (a papír szerint), csak akkor tovább kell várni a védelemre. Bár jobb biztosra menni: én anno az első napon vettem be, de vártunk 1 hónapot, mire gumi nélkül is szeretkeztünk. Azt már ki lehet bírni :) (De persze nem vagyok orvos, ezért ajánlottam, hogy hívj fel egy dokit.)
2011. szept. 10. 22:00
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ :) De nekem igazán az a kérdésem, hogy nem lehet, hogy később kellett volna bevegyem? Mármint lehet, hogy hülyén hangzik, de nem tudom, hogy az az első napnak számított-e már. Mert már barnás folyásnak nem nevezném, de viszont olyan iszonyatsok vérnek sem...
2011. szept. 10. 22:22
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

1 ha volt vér, akkor a volt menzeszed, ergo jókor vetted be

2 utólag nem tök mindegy már?????????

2011. szept. 10. 22:24
 8/10 A kérdező kommentje:

köszi a választ :)

de am nem, nem m1, mert akkor nem vagyok védve ebben a hónapban...

2011. szept. 10. 23:18
 9/10 anonim ***** válasza:

de valamit nagyon félreértelmeztél a betegtájékoztatóban, ha később vetted volna be, mint az első nap, akkor nem lennél védve...de ha 1/2 - 1 nappal ELŐBB, akkor védve vagy

amúgy meg ebben a hónapban még amúgy is ajánlott még a gumi

2011. szept. 10. 23:22
 10/10 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy ajánlott a gumi, csak azért jó tudni...

De egyébként nem írta, hogy mi van ha előbb veszem be

2011. szept. 11. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!