Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek e terhes? Mennyi az esélye rá?! Mit csináljak?!
Figyelt kérdés
Tegnap este együtt voltam a barátommal és elszakadt a gumi, végén vettünk észre..! elmentem tusolni..."kimostam magam"...Naptár módszer szerint képtelenség hogy terhes lennék... mert Október 30án jött meg legutóbb és November 4én múlt el..!!!...Hétfőn tudok csak venni... 72órás tablettát akkor remélem még nem lesz késő!Irjatok Köszönöm..N.2010. nov. 14. 09:33
1/4 anonim 

válasza:

Azért nekem nem tűnik annyira képtelenségnek. Hiszen 30-án jöt meg, tehát a 13. napon történt az eset. Ráadásul a spermiumok 3 napig is életben maradhatnak. Szóval nem tudom követni a gondolatmeneted, miszerint "képtelenség". Igenis nagyon jó esély van rá hogy teherbe ess. Szerintem ne várj hétfőig, hanem még ma menj el az ügyeletre, ott biztos hogy felirják a 72 órásat és gyorsan kiváltod. Holnap már a 3. nap lesz, szóval kevesebb az esély hogy hatni fog. 23L
2/4 anonim 

válasza:

húzás az orvoshoz:\ nekem is volt ilyen...kaptam esemény utáni tablettát (kb 5000HOF, szóval elég drága), és semmi baj nem történt, minnél elöbb veszed be annál hatékonyabb! csak siess (:
3/4 anonim 

válasza:

Én úgy számoltam,hogy a ciklusod 15.napján voltál együtt a barátoddal (ha október 30-án jött meg) és ma van a 16.nap.Jó eséllyel lehet belőle baba,pont ezért tényleg húzz el orvoshoz,mert az,hogy kimostad magad édes kevés,leginkább semmi.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen Hnap 8kor megyek a dokihoz...!! Elég hülyén írtam le! vasárnap hajnali 2kor történt a dolog..! Szóval Gondolkozás nélkül megyek a dokihoz..! köszönöm szépen a válaszokat
2010. nov. 14. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!