Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátomnak el kell mennie...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak el kell mennie előtte vizsgálatra, mielőtt óvszer nélkül lefekszünk?

Figyelt kérdés
Mind a kettőnknek a másik az első, hozzá lány rajtam kívül még nem is nyúlt. Eddig óvszer nélkül nem csináltunk, most kezdtem el tabit szedni, és ha elkezd hatni, utána szeretnénk nélküle. Neki kell valamilyen vizsgálat, ha semmilyen változást nem érzékel magán? Szóval ő nem érzi, hogy bármi baja lenne, csak nekem futott át az agyamon, hogy mások ezt vajon hogy csinálják?
2009. jan. 10. 16:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
nincs szükség semmilyen vizsgálatra sztem, főleg ha előtted még egyetlen lány sem ért hozzá...így még nemi betegségektől sem igazán kell tartanotok... kellemes első együttlétet :)
2009. jan. 10. 16:59
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem első lesz már, lassan 3 éve együtt vagyunk, csak most tartottam magam elég idősnek a bogyóhoz, így végülis az első óvszermentes együttlét lesz majd:)

De köszi, akkor nem is említem meg neki, mert én is feleslegesnek tartom, de azért inkább biztosra mentem:)

2009. jan. 10. 17:02
 3/4 anonim ***** válasza:
90%
Az első válaszoló úgy gondolta hogy Te vagy az első barátnője úgyhogy nem igen kaphatott el senkitől fertőzést.Szerintem nem kell elmennie orvoshoz.
2009. jan. 10. 22:00
 4/4 anonim ***** válasza:
nem, tényleg félreértettem és azt hittem először lesztek együtt :) de végülis nem tévedtem sokat sem, mert az első óvszermentes, az nagyon nagyon izgalmas dolog :) tehát egy teljesen új élményben lesz részetek :) köszi a helyesbítést :)
2009. jan. 11. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!