Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szednél fogamzásgátlót?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szednél fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés
Sok embertől hallottam, hoyg nem szedne, és soktól, hogy már régóta szedi. Érdekelne, hogy ki hogyan gondolja.
2010. nov. 10. 21:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%

Ha ez a kérdés eldöntendő, tehát igennel és nemmel is lehet válaszolni, egyformán jó mindegyik, akkor miért kap 100%-ot, aki nem szedne, és miért pontozzátok le azt, aki szedi?

Ló*art érdekel benneteket a másik véleménye.

2010. nov. 12. 09:29
 12/18 anonim ***** válasza:
Én nem szedném, mégsem 100%-os a válaszom, aki szedné szedje, én ugyan nem pontozok senkit, itt nem létezik helyes vagy helytelen válasz, magáról állít ki bizonyítványt, aki a saját meggyőződése és szimpátiája alapján osztogatja a zöld és piros kezeket.
2010. nov. 12. 13:06
 13/18 A kérdező kommentje:

Kedves ma 09:29kor válaszoló!

Én nem tudom, hogy miért lettek lepontozva, én mindenkire zöldet nyomtam, mert legalább válaszoltak rá. Tudom, hogy nem rám ripakodtál, nem is veszem magamra. Az meg, hogy most másnak nem tetszik egyesek válasza, nem tudok sajna vele mit csinálni. Ha nem érdekelne a mások válasza, akkor nem tenném fel. Egyértelmű. Eldöntendő igen a kérdés, azt jól látod. Vagy szedne valaki vagy nem. Ugyanakkor a vélemény is érdekel, azaz az indoklás. Eddig mindenki levágta miről van szó.

2010. nov. 12. 19:57
 14/18 anonim ***** válasza:
72%

Szedem közel 9 hónapja és folytatni is akarom, mert csak ebben bízok meg 100%-san, azon felük viszketek az óvszertől ,a többi megszakítással párosított kúp meg krém meg stb. szóba sem jöhet. Ami meg a meddőséget, rákot, trombózist stb.-t okoz témáról, meg annyi a véleményem, h statisztika. Mivel a foggátló miatt rendszeresen járnak a nők orvoshoz, ezeket hamarabb észreveszik, és ezzel a közvélemény ráfogja, h a gyógyszertől volt. Ez ugyanolyan, mint a melegeknél. Aki meleg, az AIDS-es, ami szintén statisztika. Azért van papíron több meleg AIDS-es, mert őket rendsezresen vizsgálják, míg a heteroszexuálisak visszautasították ezeket a vizsgálatokat. És lássuk be, a nők többsége messziről kerüli a nőgyógyászt, már csak akkor megy, ha muszáj.

Ám mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit csinál, én ezt tettem ,mert ez nekem a jobb, másnak más.

2010. nov. 14. 19:48
 15/18 anonim ***** válasza:

4 éve szedem a Yadine-t és tökéletesen elégedett vagyok vele. Pattanásaim eltűntek, bőröm szebb lett, menzeszt beállította, kevésbé fáj.

22/L

2010. nov. 25. 20:31
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem menzesz. Megvonásos vérzés.

Ezt az egyet jegyezze már meg minden tablettát szedő nő.

Nem a menzeszed szabályozza, hanem mesterséges ciklust csinál.

(Ezzel most nem akartam a tabi ellen érvelni, csak ne éljenek már tévhitben az emberek)

2010. nov. 25. 20:34
 17/18 anonim ***** válasza:
46%
Nem és nem is fogok soha. Ha a pasi nem akarja a gumit akkor mehet is. Én nem fogom magam ilyen bigyókkal szennyezni csakhogy neki jó legyen. Arról nem is beszélve, hogy a koton és tabi ára között nem kis különbség van...
2011. máj. 24. 15:44
 18/18 anonim ***** válasza:
53%

Nem és nem is fogok soha. Ha a pasi nem akarja a gumit akkor mehet is. Én nem fogom magam ilyen bigyókkal szennyezni csakhogy neki jó legyen. Arról nem is beszélve, hogy a koton és tabi ára között nem kis különbség van...

Ha rendszeres nemi életet él valaki (mondjuk hetente 3x átlagban) akkor bizony olcsóbb a gyógyszer és nem is kicsivel. Egy doboz 3 db-os MINŐSÉGI óvszer ára 700 ft és ha ezt beszorzod 3-mal, már így jóval többe kerül mint a gyógyszer egy havi levele.

2011. máj. 24. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!