Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esélye, hogy teherbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye, hogy teherbe estem?

Figyelt kérdés
háromszor óvszerrel, háromszor megszakításos módszerrel szexeltünk a barátommal. 3 napja késik a menstruációm és kezdek aggódni
2010. nov. 8. 18:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
74%

nemtudok mit csinálni az olyan emberekkel, akik nincsenek tisztában a szavak jelentésével, és úgy használják azokat :)

En sem tudok mit csinalni az olyan emerekkel, akik nincsenek tisztaba a megfelelo vedekezes jelentesevel, es ugy csinaljak azt :)

2010. nov. 10. 19:26
 22/28 anonim ***** válasza:

Tisztelt Doktorno! - Orvos válaszol

Azt hallottam, hogy a megszakitasos vedekezes nem biztonsagos?Azert nem mert az elonevd is tartalmazhat spermakat vagy azert mert fenn all a veszelye annak, hogy a partner nem veszi ki idobe?

Tisztelt Kérdező! A két fő veszélyforrást leírta. Valóban nagy a teherbeesés veszélye a megszakításos közösülésnél.

2010-11-06 15:16

Üdvözlettel:

Dr. Csuth Ágnes, rovatvezető

családorvos

2010. nov. 10. 19:27
 23/28 anonim ***** válasza:
Kerlek feljt ki bovebben,mert nem ertelek
2010. nov. 11. 08:41
 24/28 anonim ***** válasza:
Csinaltal tetszet?Vagy megjott?
2010. nov. 11. 10:57
 25/28 A kérdező kommentje:
még nem jött meg és még nem csináltam tesztet. ha holnap se jön meg, akkor csinálok :/
2010. nov. 11. 15:47
 26/28 anonim ***** válasza:
ejha, ha még most sem jött meg én még nagyon-nagyon aggódnék
2010. nov. 11. 19:40
 27/28 A kérdező kommentje:
ma este megjött. kb félórája :) de köszönök minden nyugtatást meg mindent, mostmár elkezdem szedni a gyógyszert is :)
2010. nov. 11. 20:15
 28/28 anonim ***** válasza:
mondtam én hogy nincsen gáz.. szedjed is legalább nem lesz ekkora para. :)
2010. nov. 11. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!