Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy teherbe estem?
Figyelt kérdés
háromszor óvszerrel, háromszor megszakításos módszerrel szexeltünk a barátommal. 3 napja késik a menstruációm és kezdek aggódni2010. nov. 8. 18:53
11/28 anonim 

válasza:

A tesztek általában jók, ha nem, van egy kis ablak, amiben jelzi, ha rosszul csináltál vmit... Szorítok!
hát te fogtál még tesztet a kezedben kislány.. :D
vagy az újabbak már digitálisan kiírják, hogy elkúrtad?:D
12/28 anonim válasza:
Hát, nekem is volt már hogy késett. Én több mint egy évig úgy szeretkeztem a barátommal, hogy nem védekeztünk... tehát mindig megállt mikor ott tartott. És még sincs gyerekem. Azóta fogamzásgátlót szedek
13/28 anonim válasza:
És am meg, nem értem mit kell itt ezért r.bizni meg k....vázni, mert ő csak egy kérdést tett fel, ha nem tudsz értelmesen hozzászólni akkor ne tedd
14/28 anonim 

válasza:

igyvan csatlakozok az elöttem szolohoz.. nem kell ku..ázni meg stb. ha nemtudsz normálisan hozzászólni.. egyébként énis már lassan 2 éve szeretkezek ugy a barátnömmel hogy nem védekezünk és pont ma jött meg neki ugy hogy már több mint EGY HETET késett és ma jött meg.. miis vettünk tesztet patikában 800 ft. és 99 százalékban biztosat mutat. és igen igaz hogy ha rosszul cisnáltad vagy helytelen akkor kijelzi egy másfajta csííkal.. sok sikert!
15/28 A kérdező kommentje:
köszönöm a nyugtató és ÉTRELMES válaszokat. nem vagyok se ribi se kur*va mert ha ribi lennék mindenkibvel összefeküdnék, hameg kur*va akkor pénzért csinálnám. de egyiket se csinálom szóval kuss. és nem 10 éves vagyok, hanem 17. és tudom, hogy felelőtlenség volt, tanultam is belőle, már nőgyógyásznál is voltam fel is irattam a fogamzásgátlót, ki is váltottam, már csak azt várom, hogy megjöjjön. és nem szokott mindig pontos lenni a menstruációm, általában késik egy-két napot.
2010. nov. 10. 18:41
16/28 anonim válasza:
így van! mutasd meg nekik h nem hagyod magad a 2vel ezelőtti vagyok :DDD
17/28 A kérdező kommentje:
nemtudok mit csinálni az olyan emberekkel, akik nincsenek tisztában a szavak jelentésével, és úgy használják azokat :)
2010. nov. 10. 18:43
18/28 anonim 

válasza:

Én meg azokkal a gyökerekkel nem tudok mit kezdeni, akik nem képesek normálisan védekezni, mert még egy nyamvadt gumira sem telik vagy lusták elmenni gyógyszert íratni és itt óbégatnak, hogy terhesek-e?
:D
Ennyit rólatok, én védekezek rendesen, ti meg csak lúzerkedjetek a megszakítással meg a gyerekneveléssel, ez való nektek:P
19/28 A kérdező kommentje:
te meg ne csak a szöveg első felét olvasd el, hanem az egészet -.-
2010. nov. 10. 18:56
20/28 anonim 

válasza:

Szegény lányt behülyítitek, barátnőmnek többször is késett egy hetet, vagy többet is, mégsem lett semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!