Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy teherbe estem?
Figyelt kérdés
háromszor óvszerrel, háromszor megszakításos módszerrel szexeltünk a barátommal. 3 napja késik a menstruációm és kezdek aggódni2010. nov. 8. 18:53
2/28 anonim 

válasza:

A megszakítás,nem védekezés, kb. 1000000000000000. alkalommal írom/írjuk le. Megszakítással 50 % esélyed van. Te ezt 3-szor megcsináltad, most már szívd a fogadat,míg meg nem jön(talán). Ha meg nem, vegyél tesztet,és gondolkozza babanevén. Miért vagytok ilyen hülyék? Bocsi..
4/28 anonim 

válasza:

Minél jobbban idegeskedsz annál késöbb fog megjönni! Vegyél tesztet! Van rá esély hogy terhes vagy de ha vigyáztatok akkor csak nem lesz semmi baj..
6/28 anonim 

válasza:

Hát ezt jól megsz*vtad r*biXDDDDD
Remélem ebből megtanulod, te k*rva....
7/28 anonim 

válasza:

utána kéne olvasnod a biztonságos sexnek. hány éves vagy 10? Én 15 de ennyire nem hülye.
8/28 anonim válasza:
A 3 nap még nem vészes. Én is a tesztet ajánlom. Ha pozitív, akkor rögtön doki!!! Ha negatív, akkor meg nyugi!!! A tesztek általában jók, ha nem, van egy kis ablak, amiben jelzi, ha rosszul csináltál vmit... Szorítok!
9/28 anonim 

válasza:

Hát, ha negatív én akkor se lennék nyugodt.. ugyanis sok a téves negatív teszt, sokszor csal. A pozitív teszt nem szokott tévedni, a negatív sokszor, mivel 3 napos késésnél még nem mindig termelődik annyi HCG hormon, amit kimutat a vizelet teszt, de attól még lehet valaki terhes.
Amúgy szerintem ha neked amúgy pontosan meg szokott jönni, akkor jó eséllyel terhes vagy.
10/28 anonim 

válasza:

Most látom, hogy a kérdező 2 napja tette fel a kérdést, akkor 3 napja késett neki, de nyilván nem véletlenül emelte ki a kérdést, mivel vszeg azóta se jött meg neki vagyis már 5 napja késik. Szívem, szerintem terhes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!