Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Pharmatex tabletta teljesen fel tud oldódni vagy darabos marad?
Figyelt kérdés
Kizárólag KIEGÉSZÍTŐ védekeznék kell, de nem akarok undi tabletta maradványokat törölgetni.
A hüvelyben teljesen feloldódik, ha szex előtt kb 0.5-1 órát megelőzően teszem fel?
ma 12:36
1/6 anonim válasza:
Ha 1 órával előtte felteszed, akkor lehet nem is lesz már hatékony. 10-15 perccel szex előtt ajánlott feltenni. És teljesen feloldódik, de van krém is, ha nem akarod a tablettát.
2/6 anonim válasza:
Én a krémet használom kiegészítésként, síkosít is. Tabletta állítólag írtóan csíp, ha valami rossz bacid van ott lent. Lágy kapszulája is van, elvileg az még jobban oldódik és az is síkosít valamennyire (a száraz hüvelyre való fajta)
3/6 anonim válasza:
#2 mondjuk fertőzés esetén nőgyógyászhoz kéne menni😅Nekem még sose csípett a tabletta.
4/6 anonim válasza:
3-as, én nem használtam tablettát, csak sokat utánaolvastam ezeknek a készítményeknek.
5/6 A kérdező kommentje:
4 órán át véd, de a kérdés nem erről szólt meg arról se, hogy milyen alternatívák vannak.... 🙄
De mindegy, lesz ami lesz.
ma 14:03
6/6 anonim válasza:
Az is meg lett válaszolva, amit kérdeztél, akkor mit flegmázol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!