Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex kérdés: kúp, krém, vagy tabletta? Többi lent.
Sziasztok!
Amire kérdésem irányulna,hogy csíp engem a tabi, sőt, páromat is aktus közben. Párszor adtunk még próbát, de zavarta őt. Krém és kúp is csíp, aki már használt ilyet?
Ui.: Szóval használtunk már párommal korábban Pharmat, annyit szeretnék kérni ne jöjjön senki a "Pharmatex baba" meg "szedj inkább gyógyszert" résszel. Abszolút nem szeretnék semmi hormontartalmú készítményt bevinni a szervezetembe, a gumi pedig nagyon nem működik páromnál, plusz kizárólag megszakítással alkalmazzuk. 24 évesek vagyunk már, nem tinédzserek.
Köszi a válaszokat!
Figyelni kell igen, nem mosakodni utána, ovulációkor még kevésbé megbízható, úk aktus előtt, újat felhelyezni stb. Viszont nekünk elvett a varázsból épp azért, mert ha csíp nem tudod rendesen élvezni.
#1 voltam
Én kúpot használok. Nincs vele problémánk. Egyszer csípett 12 év alatt, mert strandon voltunk, és összeszedtem valami fertőzést. A dokim is megerősítette. Kaptam rá gyógyszert és 1 hét alatt rendbejöttem.
Ezek a gyógyszerek fertőtlenítő hatásúak is, akkor csíp ha gond van odalent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!