Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló abbahagyása után mik lehetnek?
Sziasztok!
20/L.Kb. 2 évig szedtem gyógyszert.
Volinát szedtem eddig,most hagytam abba,már kedd óta nem szedem a bogyót.
Még most is türelmetlen vagyok,lusta,nincs kedvem semmihez sem,ingerült,arrogáns...folyamatosan aludnék,álmos vagyok,sokat is alszok..stb.Nem depresszióra utaló tünetek ezek?Vagy ha nem,akkor mi?
Mióta abbahagytam észrevettem,hogy már elég régóta barnázok,ezt eddig nem csinálta...
Mik lehetnek még?Kicsit aggódok?
Én a gyógyszer alatt is eléggé görcsöltem,hát még hogy fogok,ha megjön majd...pff.

Ha egyáltalán megjön.
Tabi után elég gyakori, hogy jó ideig nem jön meg. Van olyan is, hogy orvosnak kell beindítani a peteérést.
Szia,
nekem pl 3 honap kellett, ahoz hogy megjöjjön 3 ev tabletta (Yadine) utan. Most megint egy evig szedtem es most decemberben abbahagyom ,mert nödoki mondta, hogy lehet hogy nem fel ev kell ahoz, ha gyereket szeretnek, hanem 1-2.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!