Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló abbahagyása után, mennyi idővel várhatok változást?
a mai modern tabletták hatóanyagai napok alatt kiürülnek, mikor hagytad abba:
ha fájdalmas volt a vérzésed tablettaszedés mellett, akkor ott más gond lehet el kellene menned nőgyógyászati kivizsgálásra
második miről beszélsz? a peteérést akadályozza a gyógyszer ez nem egyenlő azzal, hogy elhiteti, hogy terhes vagy
nem mellesleg, ha nem napok alatt ürülne ki, akkor meséld már el nekem, miért gond, hogy kihagysz egy szemet v. 12 órán belül nem veszed be??? + ha nem így lenne, akkor hogy lenne vérzése az embernek a 7 napos szünetben???
az egy dolog, hogy a gyógyszer abbahagyása után a szervezetnek egyes emberek esetében idő kell, mire rájön, hogy kéne az érett petesejt, de semmi hatóanyag nem maradozik hónapokig a szervezetben a tablettából
nagyon sok tévhit van a köztudatban a fogamzásgátlókkal kapcsolatban
Ilyen problémák után nem értem miért erőlteti vmelyik hozzászóló a tablettát. Teljesen egyértelmű, hogy a kérdező szervezete nem bírja és kész. Migrénes nőnek alapból fel sem szabadna írni tablettát (és ezt orvos mondta nekem).
Egyébként maga a hatóanyag gyorsan (pár nap) alatt kiürül, de a hatásai akár hónapokig is érezhető maradhat. Pl. a ciklus nem biztos, hogy azonnal helyreáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!