Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reggeli hőmérzőzés fogamzásgátlás céljából?
Szerintem meg fejezd be a baromságokat. Nézz utána, hogy mi a női ciklus és hogyan működik, aztán te is rájössz, hogy baromságokat beszélsz itt az összes kérdés alatt.
Vedd már a fáradtságot és olvass utána a dolgoknak mielőtt terjeszd a hülyeséget. Évezredek óta így működik a női test, de te megpróbálod megmagyarázni a megmagyarázhatatlant.
#12 tudom hogy működik a női test, pont ezért mondom hogy a hőmérőzés, naptár módszer és hasonló módszerek NEM megbízhatóak.
S mondtam ne velem vitatkozz, hanem kérdezd meg a nőgyógyászodat.
Ha tudod, hogy működik, akkor pontosan tudhatod, ha megtörtént a hőmérséklet emelkedés és az LH teszt is előre jelezte, a hőmérséklet 3 napig fent van, akkor a 4. napon biztos az, hogy már megtörtént a hőmérséklet emelkedés előtt a peteérés.
Ezáltal ugyanazon ciklusban már nem fog több pete megérni, mivel lezajlottak azok a folyamatok, amik ezt szabályozzák.
Megkérdeztem amikor voltam cytológián, és igazolta ő is az ultrahanggal, hogy megtörtént a peteérés.
Még meg is dicsért, hogy valaki tisztában van a testének a működésével.
Úgyhogy neked is azt tanácsolom, hogy nézz utána a dolgoknak. Ha meg utána néztél, akkor meg fejezd be a fals információk írását.
És ajánlanám a who oldalát, ahol fent van a pearl indexe a szimptotermális módszernek a hatékonysága.
Második oldalon lesz:
Sympto-thermal Method
Tökéletes alkalmazás esetén <1 alatti az esély.
Úgyhogy ennyit erről.
A gumi még rosszabb.
A női ciklus meg kiszámítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!