Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Reggeli hőmérzőzés fogamzásgát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reggeli hőmérzőzés fogamzásgátlás céljából?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy ha reggel mérem a hőmet, akkor ha pl 7-kor kell kelnem, viszont ha kimegyek pl wcre fél 6-6 között, vagy akármikor előtte akkor akkor kell hőmérsékletet mérni, vagy a rendes felkelés után?

jan. 6. 21:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#10 hókusz-pókusz, de felesleges vitatkoznunk, majd a nőgyógyásza megmondja mit gondol erről a csodás módszerről.
jan. 10. 12:23
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem meg fejezd be a baromságokat. Nézz utána, hogy mi a női ciklus és hogyan működik, aztán te is rájössz, hogy baromságokat beszélsz itt az összes kérdés alatt.

Vedd már a fáradtságot és olvass utána a dolgoknak mielőtt terjeszd a hülyeséget. Évezredek óta így működik a női test, de te megpróbálod megmagyarázni a megmagyarázhatatlant.

jan. 10. 16:02
 13/17 anonim ***** válasza:

#12 tudom hogy működik a női test, pont ezért mondom hogy a hőmérőzés, naptár módszer és hasonló módszerek NEM megbízhatóak.

S mondtam ne velem vitatkozz, hanem kérdezd meg a nőgyógyászodat.

jan. 10. 16:07
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha tudod, hogy működik, akkor pontosan tudhatod, ha megtörtént a hőmérséklet emelkedés és az LH teszt is előre jelezte, a hőmérséklet 3 napig fent van, akkor a 4. napon biztos az, hogy már megtörtént a hőmérséklet emelkedés előtt a peteérés.

Ezáltal ugyanazon ciklusban már nem fog több pete megérni, mivel lezajlottak azok a folyamatok, amik ezt szabályozzák.

Megkérdeztem amikor voltam cytológián, és igazolta ő is az ultrahanggal, hogy megtörtént a peteérés.

Még meg is dicsért, hogy valaki tisztában van a testének a működésével.

Úgyhogy neked is azt tanácsolom, hogy nézz utána a dolgoknak. Ha meg utána néztél, akkor meg fejezd be a fals információk írását.

jan. 10. 22:48
 15/17 anonim ***** válasza:

És ajánlanám a who oldalát, ahol fent van a pearl indexe a szimptotermális módszernek a hatékonysága.

[link]

Második oldalon lesz:

Sympto-thermal Method

Tökéletes alkalmazás esetén <1 alatti az esély.

Úgyhogy ennyit erről.

jan. 10. 22:51
 16/17 anonim ***** válasza:
#15 ha neked 1:100-hoz esély jó akkor csináld nyugodtan :)
jan. 10. 23:06
 17/17 anonim ***** válasza:

A gumi még rosszabb.

A női ciklus meg kiszámítható.

jan. 11. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!