Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? Életképes volt még a spermium?
Sziasztok! Negatív és rosszindulatú válaszokat nem kérek, köszönöm! A helyzet a következő: A barátommal szeretkeztünk, elélvezett óvszerben, le vettük majd alsó nadrág nélkül, vékony pizsama nadrágban volt. Elfelejtette megmosni és megtörölni, mert közben elterelődött a figyelmünk. 3 órára rá orálisan kényeztettem majd megcsókoltam, utána nyállal kívülről bekente az óvszert és belém hatolt. Lehetek terhes? A ciklusban a 7.napon történt, nemrég ért véget a menstruációm. Kérem, a negatív hozzászólást mellőzzük, így is rosszul érzem magamat…
A segítő válaszokat köszönöm!
Nem lehetsz terhes!
"2
Ne ijesztgesd a kérdezőt!
Jól értem, hogy használt, spermás óvszert húzta vissza? Mi értelme annak?
Egyébként valószínűtlen a terhesség, de akkor is értetlenül állok a szitu előtt.
Most te tényleg azt gondolod, hogy szex után 3 órával bekaptad neki, és a csókkal amit utána adtál, a szájából rákente a spermát az óvszerre, amitől te teherbe tudsz esni?
Csak azért kérdezem, mert nem tudom, hogy jól értelmezem-e. 🤔
Turi terhes vagy.
Ha fiú lesz, akkor javaslom az Ond nevet, ha lány akkor más javasoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!