Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 2 hónapon belül kétszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hónapon belül kétszer eseményutáni?

Figyelt kérdés

Ezt így belehet venni? Itt romániában nem vényes nem kell orvossal felíratni viszont úgy tudom nem szabad ilysn gyakran szedni

Másodszod szakad ki a gumi, pedig évek óta ugyanezt vesszük ugyanezt a méretet ugyanezt a fajtát

jan. 2. 10:39
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Mindegy megkérdeztem a patikust azt mondta ebből a fajtából egyszerre kettőt is lehet, tehát ha egy hónapja vettem be egy darabot most még egyet bevehetek. Így bevettem. De soha többet esemény utáni találunk valami kiegészítő védekezést de ezelőtt soha nem volt ilyen az óvszerrel négy éven keresztül se nem csúszott le se nem szakadt ki, elnem tudom képzelni mi van most.
tegnapelőtt 22:55
 22/23 anonim ***** válasza:
Ajánlom a "Természetes fogamzásszabályozás" c. könyvet. Nem drága, és mindenre választ kapsz a testeddel kapcsolatban a védekezéssel és megtermékenyítéssel kapcsolatban.
tegnap 08:10
 23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, mindenképpen beleolvasok.
tegnap 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!