Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 2 hónapon belül kétszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hónapon belül kétszer eseményutáni?

Figyelt kérdés

Ezt így belehet venni? Itt romániában nem vényes nem kell orvossal felíratni viszont úgy tudom nem szabad ilysn gyakran szedni

Másodszod szakad ki a gumi, pedig évek óta ugyanezt vesszük ugyanezt a méretet ugyanezt a fajtát

jan. 2. 10:39
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
En nem vagyok bunko, ugy valaszolok ahogy masok nekem.
jan. 2. 11:11
 12/23 A kérdező kommentje:
Megkerdezhetek orvost is persze, de orokkevalosag oket elerni, gondoltam hatha jart mar itt valaki hasonlo cipoben es tud errol normalis valaszt adni, legalabbis a kerdesre valaszolni,nemugy mint itt a valaszok zome
jan. 2. 11:14
 13/23 anonim ***** válasza:
51%

11# tehát bunkón válaszoltak...és te úgy válaszolsz, ahogy ők válaszoltak!

De te nem vagy bunkó??? Érdekes.

jan. 2. 11:22
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Hogy francba szakad ki a gumi?
jan. 2. 11:27
 15/23 Noren1989 ***** válasza:
67%
Gondolom nem nedves eléggé az asszonyka, vagy fricikém úgy tolja neki, mint a gőzgép.
jan. 2. 11:27
 16/23 A kérdező kommentje:
Nemtudom, négy évig soha nem szakadt ki soha nem csúszott le mindig ugyanaz a fajta ugyanaz a méret , most konkretan egy hónapon belul kétszer
jan. 2. 11:49
 17/23 anonim ***** válasza:
Mi no name gumit használunk 23 éve. Soha sem volt vele gond.
jan. 2. 11:52
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a patikust. Ők szoktak tudni ilyesmit. Na meg javasolhat is egy másik fajtát esetleg, ha tudod, melyiket kaptad a múltkor. Egyébként azt szokták mondani, hogy kb. 4-6 HAVONTA egyszer javasolt ilyesmit bevenni, mert nagyon megborítja a rendszert. A legközelebbi éves szűrésen ezt is beszéld meg az orvosoddal! (ha nem esedékes tavaszig, akkor menj el soron kívül)
jan. 2. 12:42
 19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ.
jan. 2. 12:46
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha kiszakad, de nem volt benne elélvezés, akkor feleslegesen terheled ilyenekkel a szervezeted.
jan. 3. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!