Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 120 órás eseményutáni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

120 órás eseményutáni?

Figyelt kérdés

Fogamzasgatló mellett mennyire hatasos az EllaOne 120 oras surgossegi gyogyszer?

A levelrol az elso szem maradt ki,a 7 napos mentes nap utan,es biztosra szerettem volna menni,igy irattam fel esemeny utani.

Szerintetek van felni valom?

(Februar ota szedem a bogyot)

nov. 4. 06:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Azt mondtad hogy szedsz fogamzásgátlót? Be lehet egyáltalán így venni az eseményutánit? Az rengeteg hormon lenne még önmagában is, nem hogy fogamzásgátlóval.
nov. 4. 08:24
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha kimaradt az első szem az baj, de inkább gumizni kellett volna egy hónapig, mintsem bevenni még egy ilyen erős gyógyszert. Az első voltam.
nov. 4. 08:25
 3/11 A kérdező kommentje:
Aktustol szamitva 24 oran belul vettem be a surgossegit. Lehet igy gond vajon?
nov. 4. 14:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Terhes nem leszel, de én úgy tudom fogamzásgátló mellett nem lehet bevenni eseményutáni tablettát. Tisztában vagy te ezeknek a gyógyszerek súlyával? Ha nem tudsz pontosan gyógyszert szedni, használj spirált, tapaszt, injekciót.
nov. 4. 14:33
 5/11 A kérdező kommentje:

Soha nem hagytam ki egy szemet sem😔 de most valahogyan osszejott es nagyon megijedtem. Beszeltem az orvosommal,es o mondta h ir fel surgossegit es a 120 orasat valtsam ki..

Tehat attol megnyugodhatom h nem vagyok terhes?

nov. 4. 15:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy ennyi gyógyszer mellett teherbe estél volna. De arra számíthatsz hogy a következő hónapokban nem biztos hogy meg fog jönni, vagy épp arra hogy meg lesz folyamatosan. Fel fog borulni a hormonháztartásod, és kell neki majd idő mire helyre áll.
nov. 4. 15:34
 7/11 A kérdező kommentje:

Aktus utan 9 nappal csinaltam egy tesztet, es az negatív lett.

De aggodom..

nov. 4. 15:46
 8/11 anonim ***** válasza:

Aktus után hiába csinálsz tesztet 9 nappal. Most a vérzésből nem fogsz tudni semmit lehet, mert vagy megjön vagy nem. De szex után 1 hónap múlva tesztelj, meg 1,5 hónap múlva. Ha nem jön meg.

De amúgy nem leszel terhes ne parázz már ennyire. :)

nov. 4. 15:52
 9/11 A kérdező kommentje:
Leginkabb azert felek ennyire, mert sose maradt ki egy sem,es amikor eszrevettem h most a level elso szeme elmaradt,iszonyatosan panikba estem..
nov. 4. 16:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Elhiszem, de így hogy vettél be eseményutánit nem leszel terhes. Egyébként az első, és utolsó pár szem rizikós lehetett volna ugye a gyógyszermentes napok miatt. De így nem lesz baj, az eseményutáni önmagában is megvédene. És egyébként se 100% hogy teherbe estél volna.
nov. 4. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!