Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
120 órás eseményutáni?
Figyelt kérdés
Fogamzasgatló mellett mennyire hatasos az EllaOne 120 oras surgossegi gyogyszer?
A levelrol az elso szem maradt ki,a 7 napos mentes nap utan,es biztosra szerettem volna menni,igy irattam fel esemeny utani.
Azt mondtad hogy szedsz fogamzásgátlót? Be lehet egyáltalán így venni az eseményutánit? Az rengeteg hormon lenne még önmagában is, nem hogy fogamzásgátlóval.
nov. 4. 08:24
2/11 anonim válasza:
Ha kimaradt az első szem az baj, de inkább gumizni kellett volna egy hónapig, mintsem bevenni még egy ilyen erős gyógyszert. Az első voltam.
nov. 4. 08:25
3/11 A kérdező kommentje:
Aktustol szamitva 24 oran belul vettem be a surgossegit. Lehet igy gond vajon?
nov. 4. 14:03
4/11 anonim válasza:
Terhes nem leszel, de én úgy tudom fogamzásgátló mellett nem lehet bevenni eseményutáni tablettát. Tisztában vagy te ezeknek a gyógyszerek súlyával? Ha nem tudsz pontosan gyógyszert szedni, használj spirált, tapaszt, injekciót.
nov. 4. 14:33
5/11 A kérdező kommentje:
Soha nem hagytam ki egy szemet sem😔 de most valahogyan osszejott es nagyon megijedtem. Beszeltem az orvosommal,es o mondta h ir fel surgossegit es a 120 orasat valtsam ki..
Tehat attol megnyugodhatom h nem vagyok terhes?
nov. 4. 15:26
6/11 anonim válasza:
Nem hinném hogy ennyi gyógyszer mellett teherbe estél volna. De arra számíthatsz hogy a következő hónapokban nem biztos hogy meg fog jönni, vagy épp arra hogy meg lesz folyamatosan. Fel fog borulni a hormonháztartásod, és kell neki majd idő mire helyre áll.
nov. 4. 15:34
7/11 A kérdező kommentje:
Aktus utan 9 nappal csinaltam egy tesztet, es az negatív lett.
De aggodom..
nov. 4. 15:46
8/11 anonim válasza:
Aktus után hiába csinálsz tesztet 9 nappal. Most a vérzésből nem fogsz tudni semmit lehet, mert vagy megjön vagy nem. De szex után 1 hónap múlva tesztelj, meg 1,5 hónap múlva. Ha nem jön meg.
De amúgy nem leszel terhes ne parázz már ennyire. :)
nov. 4. 15:52
9/11 A kérdező kommentje:
Leginkabb azert felek ennyire, mert sose maradt ki egy sem,es amikor eszrevettem h most a level elso szeme elmaradt,iszonyatosan panikba estem..
nov. 4. 16:03
10/11 anonim válasza:
Elhiszem, de így hogy vettél be eseményutánit nem leszel terhes. Egyébként az első, és utolsó pár szem rizikós lehetett volna ugye a gyógyszermentes napok miatt. De így nem lesz baj, az eseményutáni önmagában is megvédene. És egyébként se 100% hogy teherbe estél volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!