Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az utolso egyuttletunknel a gumi kiszakadt de nem elvezett belem, mind kiderult vegig ki volt szakadva, de elvileg az elelvezes sem kozelebe volt, most lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Nagyon aggodom ugyan is meg elottem az elet es nem szeretnek terhes lenni.jan. 1. 11:13
1/12 anonim válasza:
Elvi esély van rá, mert ez sosem 0% - de rendkívül kicsi. Lett már ilyenből gyerek. A legegyszerűbb majd a megfelelő időben tesztelni, és lesz ami lesz.
2/12 A kérdező kommentje:
Azt mondta nagyon messze volt meg az elelvezeshez
jan. 1. 11:36
3/12 anonim válasza:
Nem számít. Te is csak akkor fogsz megnyugodni, ha ott a negatív teszt.
4/12 anonim válasza:
Nem kell ahhoz elélveznie, az előváladék is elég lehet hogy teherbe ess.
5/12 A kérdező kommentje:
En ugy tudom hogy az elovaladek az elelvezes elotti percben jon, de a fiu egyaltalan nem volt kozel tehat meg az se lehetett, de nem tudom
jan. 1. 11:51
6/12 anonim válasza:
Akkor ne csinálj semmit, ha ilyen jól tudod. Csak nehogy majd a 12. hét után derüljön ki, hogy jó volna egy abortusz még időben.
7/12 anonim válasza:
Az előváladék már felizguláskor jön, vagyis simán behatolás előtt. Ha szopi után rakta be tüstént, akkor letisztítottad, ha nem, akkor nem. Vegyél 2 tesztet, bár aligha vagy tehes.
8/12 anonim válasza:
Van olyan akinek nincs elővàladéka.
Nem leszel terhes.
9/12 anonim válasza:
Elöváladék már az előjáték során is jelentkezik.
Azt tudod termékeny napjaid voltak-e akkor épp?
Egyébként előváladéktól nem olyan könnyű teherbe esni. Ha pedig a fiúban megbízol teljesen, tehát hogy tuti nem ment el benned egyáltalán, akkor szerintem nem lesz baj. :)
10/12 anonim válasza:
#9: kivéve, ha náluk vita tárgya az óvszer megléte, a töki meg kapott az alkalmon és látta hogy már nincs rajta, úgyhogy még tolt vagy 10-20-at örömében. "Nyugi kicsim vigyázok nagyon, becsszó nem élveztem el, nem lesz baj". Na ilyenkor van utána baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!