Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehet hogy terhes vagyok?...

Lehet hogy terhes vagyok? Vagy pedig..?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap délután meg jött a menstruációm de nagyon gyenge(nekem ha meg jön ömlik és 5 napig tart egy nap 5x kell cseréljem a betétet) és ma már második napja hogy még mindig ilyen gyenge színe az ugyan olyan mint szokott. Viszont egy hete a menstruációm előtt érzékenyek voltak a melleim de a tegnap már ez is el múlt. Időre jött meg nem késett csak nagyon gyenge. Nekem mint ahogy mondtam nagyon erős menstruációm van fájdalmaim nem nagyon vanak csak erős .. viszont most kevés is meg nagyon be görcsöl a hasam aljába. Nem védekezünk 2 hónapja babát szeretnénk!

2021. jún. 13. 10:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem látunk a méhedbe:D

Csinálj egy tesztet, abból kiderül:)

2021. jún. 13. 17:30
 2/4 A kérdező kommentje:
És a vér nem befolyásolja a tesztet?
2021. jún. 13. 17:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Rápisilsz aztán kész. Nem hiszem, hogy befolyásolja..de akkor várd meg míg elmúlik a havid:)
2021. jún. 13. 18:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Jólvan köszi!
2021. jún. 13. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!