Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem bírok ránézni a...

Miért nem bírok ránézni a terhes nőkre?

Figyelt kérdés

Egyszerűen zavarban vagyok a közelükben, nem tudom megtenni, hogy ne a hasukat bámuljam és nem szeretem őket. Ha az utcán látok egyet, inkább elfordulok, mert olyan érzésem lesz, hogy elvárja, hogy rámosolyogjak, vagy valami.

Mi is szeretnénk majd babát a párommal, nem vagyok gyerekgyűlölő.

2022. okt. 18. 17:23
 1/9 anonim ***** válasza:
40%
Irigység.
2022. okt. 18. 17:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem. Akár ma is nekiállhatnék a babaprojektnek.
2022. okt. 18. 17:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy zavarban?
2022. okt. 18. 17:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet h a szex jut eszedbe róluk? A terhes nőn látszik h mikor szexelt biztosan :D
2022. okt. 18. 17:34
 5/9 A kérdező kommentje:

Hát, amúgy apám szokta azt mondogatni kiskoromban, ha terhes nőt látott, hogy “na ezt is felcsinálták.”

De egyébként nem ilyen érzések vannak bennem. Hanem inkább én nem tudom beleképzelni magukat a helyükbe és olyan fura.

Off: Amúgy imádom, mikor mindenre az a válasz, hogy valaki irigy. Az irigység érzését ismerem és akkor tudnám az okokat. 🌝

2022. okt. 18. 17:40
 6/9 anonim válasza:
95%
Én nem várom el, hogy rám mosolyogjanak. Sőt, ki nem állhatom, ha valaki így látványosan észreveszi, hogy terhes vagyok. Szerintem az nagyon tolakodó.
2022. okt. 18. 17:45
 7/9 anonim ***** válasza:
81%

Én így voltam már akkoriban is, amikor még nem akartunk gyereket, aztán mikor akartunk, de nem sikerült, pláne kerültem a terhes nőket, a kisbabákat is.

Nekem is furcsa volt magamat elképzelni terhesnek, aztán sikerült feltárni, hogy igazából a saját nőiességemmel nem voltam kibékülve, az anyamintám sem volt az igazi, és apámnak is szokása volt másokra degradáló megjegyzéseket tenni, ahogy a te apádnak is.

2022. okt. 18. 17:45
 8/9 A kérdező kommentje:

Na igen, én sem vagyok egy önbizalommal teli nő. Mondjuk, szeretek nőcis lenni, meg nőiesnek érezni magamat, de a testképem, annak ellenére, hogy fitt és nagyon csinos vagyok sokszor rossz. Túlzásokba esek és nem làtom a valóságot. Meg eleve, mivel téma már nálunk néha a baba, egy kicsit félek, hogy magamat sem fogom tudni elfogadni terhesen. És ilyenkor ha látok egy terhes nőt olyan fura érzéseim lesznek.

Tudom, ez kusza, csak jó lenne ha nem érintene kellemetlenül, mert heti 1 biztos szembe jön valahol.

2022. okt. 18. 17:50
 9/9 anonim ***** válasza:

“ha terhes nőt látott, hogy “na ezt is felcsinálták.”

Anyukádról is?

2022. okt. 19. 04:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!