Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj volna, ha csak 1 hónapig szednék fogamzásgátlót ?
Nekem kb 1 év után jöttek ki a mellékhatások. Senkinek se ajánlom mert nagyon rosszúl jártam vele.
Most egy hónapra elkezded mert távkapcsolat oké... de mi lesz később? Ha komolyabb lesz összeköltöztök akkor végleg szedni fogod?
Nem vagyok a távkapcsolat híve (ha nem abban kezdem el szedni a bogyot talán hamarabb észrevettem volna a mellékhatásait). De olyannal nem jönnék össze aki nem hajlandó gumit húzni. De ez csak az én véleményem.
30n
Először kiszáradtam. Nem érdekelt a szex se. Amikor találkoztunk akkor még igen mert hát két hét, fejben is tudtam hogy kell, de amikor már be se nedvesedtem az aggasztó volt. Váltottam gyógyszert, nem segített semmit, úgyhogy azt hittem hogy ez ilyen természetes dolog, így jártam. Aztán harmadikat is szedtem de az se segített, attól még durva migrénjeim is lettek, havi 2 napot dolgozni is alig bírtam.
Aztán sok sok évvel később már semmi se érdekelt nem csak a szex. Se vágyam, se boldogság, se szomorúság, csak éltem mint egy gép. Akkor persze teljesen normálisnak tűnt mert szép fokozatosan halványodott el minden. Már csak akkor tudatosult bennem hogy nem is éltem amikor véletlenül abbahagytam és minden érzés elöntött, folyton fel voltam izgulva, mindent akartam, éreztem, mintha új érzékszervem keletkezett volna.
Elég nehéz megfogalmazni és megfogni a lényeget, de főleg az volt a gond hogy amikor benne vagy nem veszed észre hogy gáz van.
Persze kevesebben vannak akiknél idáig fajul a dolog de sose lehet tudni. Trombózisom legalább nem lett.
Távkapcsolatban felesleges gyógyszert szedni
Használjátok óvszert
Fszé akarod tönkre bszni a hormonjaidat plusz hormonnal
Nem jó folyamatosan zavarni? Hát a fogamzásgátló azt teszi. És majd amikor gyereket akar, rájön, hogy hopp bmeg, szétcseszett mindent vagy elfedett olyat, amit nem kellett volna.
A pasi igenis húzzon gumit. Az ő érdeke is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!